Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek milyen ötlet úgy...

Szerintetek milyen ötlet úgy párt keresni, hogy azt hazudom, hogy szűz vagyok 27 éves férfiként?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szűz, már vagy 3-4 csajjal voltam eddig. DE úgy gondolom azzal hogy azt mondom még szűz vagyok normális nőket fogok vonzani.

Nyilván sok nő nem szereti a szüzeket, mert tapasztalatlan stb, de ilyen típusú nő nem kell, akinek ilyen fontos a szex az általában felszínes, ilyen nő általában a szexre helyezi a hangsúlyt.

Olyan nőt szeretnék, aki aranyos kedves, normális, akinek ha azt mondom, hogy az igazi várok, azért vagyok még szűz, arra azt fogja mondani, hogy igen ez más mint a többi, rendes aranyos pasi lehet. Gondolom, aki így áll a szexhez, a férfiakhoz, az normális aranyos nő lehet.

2015. ápr. 29. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egykorúak vagyunk.

Én úgy teszek, mintha elhinném, hogy az vagy, ha te is úgy teszel, mintha az első lennél nekem, és nem a 30., ami valójában lehetnél.

Normális vagyok, nem a szex a legfontosabb.

Na benne vagy?

2015. ápr. 30. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindig légy őszinte,és ne túlozz,de a legbensőbb titkaidat ne add ki,csak ha feltétel nélkül szereted a párod. / Ha lesz olyan./
2015. máj. 1. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!