20 évesen gáz, hogy nem volt még barátnőm, szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Sose volt és egyre jobban vàgyom rà,hogy egy lânyhoz bujhassak :( El vagyok késve vagy még van remény??? Nehezen birom.2015. ápr. 28. 18:33
11/16 anonim válasza:
ha fiu vgy szegyeld el magad
ha lany es lezbi akkor haat...grat
12/16 anonim válasza:
A baratom 19, én 15voltam mikor megismerkedtunk :-). Mar ket eve vagyunk egyutt de 1 honapja mult, hogy lefekudtem vele :-) egymas elsoi voltunk es megerte ket evet varni :-)
13/16 A kérdező kommentje:
Nem szégyelem magamat és fiú vagyok. Hol csajozzak??:o
2015. ápr. 29. 17:11
14/16 anonim válasza:
odamész valakihez az utcán aki tetszik neked bemutatkozol neki elviszed enni/inni hallgasd azt h miket beszel és ha hangosan szól a zene akkor vágj bele a szavába és kérdezd meg tőle ezt: Nem megyünk el dugni? ha azt mondja hogy igen akkor menj de ha azt válaszolja hogy nem akkor rázd le és próbálkozz mással.
16/16 A kérdező kommentje:
Elég farok vagy 11,14-es...ilyet kerdezni h jossz e dugni....
2015. ápr. 29. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!