Sikerülni fog így az első együttlét?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, még szűz. Azért húztam eddig a dolgot, mert sosem éreztem azt, hogy olyan a partnerem, hogy megérdemelné, hogy Rá emlékezzek elsőként. A mostani viszont igen, és kívánom is őt. (Ő 24 éves). Szoktam önkielégítés végezni - már évek óta -, de csak a csiklóm izgatásával szoktam eljutni az orgazmusig. Próbáltam már megujjazni magam többször is, de nem ment, túl szűk volt, fát... Pedig mindig rendesen fel voltam izgulva. Ha 1 ujjammal nem ment, akkor vajon hogy fog neki...? Ez az egy félelmem van, de ez elég nagy. Így egyáltalán hogy fog sikerülni?2010. febr. 21. 22:47
1/9 A kérdező kommentje:
javítás: fát helyett: FÁJT!
2010. febr. 21. 22:48
3/9 anonim válasza:
szólj annak a zsoootnak majd Ö elintézi a valagad :D:D:D
4/9 anonim válasza:
ha szeretitek egymást...bizalom...tisztelet...odaadás van és nem b.szás lesz hanem szeretkezés akkor biztos a siker. egyébként nem...
5/9 anonim válasza:
kizárt hogy egy ujjal sem ment... nem használsz tampont?
6/9 anonim válasza:
Bele fogsz halni és terhes leszel, ráadásul szűz maradsz örökre!
7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsóhoz hasonló primitív élőlények kíméljenek meg az irományaiktól, legyenek szívesek! Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, normális válasz várható talán. Ha erre is képtelenek, akkor inkább ne írjanak semmit! Köszönöm!
Egyébként pedig nem tampont használok. Azóta sikerült 1 ujjal, de nagyon fájt...
2010. febr. 22. 12:46
8/9 anonim válasza:
Barátoddal pettingeljeteket, ne magad ujjazd. Sok lány nem élvezi, ha saját magát ujjaza, viszont ha a barátod melletted lenne közben simogatna, puszilgatna valószínű könnyebben menne és jobban élveznéd, úgyhogy ne félj a szextől, haladjatok fokozatosan, és után minden menni fog.
9/9 anonim válasza:
szerintem valahogy probald meg ujjazni magad eloszor egy darabig egy ujjal aztan ha tagul mehet tobbel. mert ha nem ujjazod meg magad szerintem eleg kellemetlen lesz az elso eggyuttlet, ha elso lefekvesnel mar benyomja nkd es faj. szal sok sikert nincs vesztenivalod. egy kis fajdalom nm a vilag vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!