16 éves szűz lány vagyok, de salátás a pncim, szégyellem a nőgyógyádz előtt. Mit csináljak?
Gondolom hallottál valahol olyan baromságot, hogy a salátás punci a sok dugástól meg ilyenektől alakul ki, vagy ilyesmit..
Hát nem! Salátás punci genetika, a babás punciból sose lesz saláta ha szutdugják akkor se.
31 éves nő vagyok, voltam már jó párszor nődokinál és elhiheted, a dokit nem érdekli a puncid formája, az sem, h milyen fehérneműt hordasz és az sem, h szőrtelenítesz-e vagy sem.
Bírom, amikor terjed a tinik között a butaság, még véletlenül se felnőttek kérdeznek ezekről a dolgokról, hanem a haverokat és akkor itt az eredmény, egy 16 éves nem mer orvoshoz menni, mert ő abban a hitben van, salátás puncija annak van, akit már szerteszét keféltek vagy 120-an.
Nyugodtan menj el, rengeteg punciforma van, nemcsak a salátás meg a babás (eleve ezek a nevek, te jóisten)és a dokinak egy punci olyan, mint a hentesnek egy darab karaj vagy sertéscomb. Látott ezerfélét, idős nőét, fiatalét, gyerekét, szülés utánit szétrepedtet, gombásat, szőröset, ápoltat, ápolatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!