Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti melyiket preferálját...

Lányok ti melyiket preferáljátok jobban? A tapasztalt férfit vagy a tapasztalatlant?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 09:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló.

Ami azt illeti nekem is ez az álláspontom erről. Nem értem mi az értelme efféleképpen különbséget tenni bárkiről is. Egyszerűen semmi logikát nem látok benne. Attól, hogy valakinek még életében nem volt senkije sem, attól még bizonyulhat egy nagyon jó, odaadó társnak.

És attól, hogy valakinek mondjuk volt már 2-3 kapcsolata vagy csak simán dugott meg már ennyi nőt, szerintem nem készpénz rá, hogy a következőnek olyan hú de jó lesz majd vele. Egyrészt azért mert nincs két egyforma ember, akinek pont ugyanolyanok lennének az igényei, elvárásai. Legyenek azok az igények egy párkapcsolatban és igények a testiségben.

Mindenkinek más és más jellegű ember. Nincs két egyforma.

2015. ápr. 21. 00:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Jav.: Mindenki más és más jellegű ember.
2015. ápr. 21. 00:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Attól,hogy a tapasztaltat preferáljuk jobban,az még nem azt jelenti,hogy a másikat lenézzük,vagy egyáltalán nem is kell.Volt egy kérdés,hogy melyik,és mi választottunk egyet. Ha megkérdezed,hogy a szőkét vagy a barnát preferáljuk jobban,és válaszolunk rá,akkor is vajon megkérdezitek,hogy minek különbséget tenni?:D

Egyébként én azért a tapasztaltat mondom,mert jobb szeretem,ha van elég összehasonlítási alapja, és nem kíván új tapasztalatokat szerezni már,másrészt talán jobban tudja becsülni azt,hogy milyen kincshez jutott személyemben.:D

2015. ápr. 21. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!