A mai 13 illetve 14 éves lányok miért akarják annyira elveszíteni a szűzességüket?
Legtöbbször azért hogy így tartsanak meg egy srácot, mert azt hiszik ha odaadja magát akkor szeretni is fogja..
Arról nem is beszélve hogy nem számolnak az esetleges következményekkel. Pl:terhesség, betegség..
YouTube on találtam tegnap egy erről szóló filmet, nézzétek meg ha gondoljátok.
A cime: Bolond ifjúság
Azert, mert a "nagyok" leszoljak oket a koruk miatt es igy akarnak bizonyitani
Persze nem minden esetben
Oké nem 14 évesen de 16 évesen én is el akartam és nem azért mert elvárás, hogy már ne legyél szűz, és mert trendi hanem mert érdekelt már évek óta hogy milyen. Mert tudod ahogy elkezd érni az ember elkezdik érdekelni a dolgok és ez nem csak ma van így hanem anyád sőt nagyanyád tudni akarta, hogy milyen érzés...ezért.
A következményekkel való számolás már más téma, az leginkább az alap intelligenciától na meg a felvilágosítástól függ..
nem tudom, hogy most vicces ez a kép :D vagy szomorú :/
Mert még éretlenek... Nem fogják fel, hogy ez egy értékes dolog, amit nem szabad akárkinek odaadni...Főleg olyannak nem, akit csak így tudnak maguk mellett tartani...
Én 15 éves lány vagyok, és még csak meg sem fordult a fejemben, hogy már el kéne veszíteni...
Ezeknek a szegény kislányoknak a nevelésükben van a hiba. Nincs kellő felvilágosítás, és ez sajnos nem a gyerekek hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!