Lányok! Milyen volt a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok és léci részletesen mondjátok el2015. ápr. 17. 10:51
1/7 anonim válasza:
Viszonylag későn vesztettem el, nem volt fájdalmas, jó volt, mert olyannal csináltam, akibe szerelmes voltam, viszont nekem nem volt orgazmusom és a pasi kb 20 másodperc alatt elment.
2/7 anonim válasza:
Nekem egy kicsit fájt vagyis az elején nagyon de ez ezzel jár. Furcsa érzés volt amit meg nem éreztem , de igy utolag jo volt . Mondjuk az elso alkalom nem tartott tobb mint 15-20 percet , s utanna kicsit meg vereztem .
3/7 anonim válasza:
Nekem fura érzés volt, aztán meg nagyon jó:)
4/7 anonim válasza:
16 voltam ,most 17 vagyok. 1 éve voltam együtt a barátommal mikor megtörtént. Nem fájt,előtte 2 ujjal ujjazott, aztán kb félig lassan betette, aztán hirtelen benyomta tövig és vissza húzta félig,aztán megint lassan. Az az 1 mp ami kellemetlen volt egy picit, de utána és előtte sem.Tökéletes volt, mert szerelmesek voltunk (és vagyunk is).
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon jo volt.:) ezt fura elmagyarazni, de amikor en elveszitettem , akkor en nagyon szerelmes voltam es a baratom is nagyon szerelmes volt es hozzateszem meg most is az, es hiaba fajt, vitt elore az erzes hogy megeri! En nagyon feltem remegtek a labaim es nem is a fájdalomtól voltam rosszul hanem attol jogy nagyOn feltem. Szamomra jo elmeny volt de leginkabb azert mert szerelmesek vagyunk egymasba. Nem regen vesztettem el kulonben.
16L
6/7 anonim válasza:
15voltam , nekem fájt végig pedig nagyon ügyelt rám az akkori párom de lényegében jó volt, újra átélném de csak vele :-)
7/7 anonim válasza:
16 voltam kicsit fajt de nem volt veszes. Viszont megbantam nagyon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!