Santana_33 kérdése:
Mit kell csinalnom ilyenkor?
Figyelt kérdés
A baratnommel mar majdnem egy honapja vagyunk egyutt de nagyon szerelmesek vagyunk egymasba. Anyaek mar megengedik hogy atjojjon de meg a szajrapuszinal nem sikerult mas. O kerdezte hogy nem fekszunk e le mondtam hogy jo... holnap jon at kerlek segitsetek mit hogy csinaljak hogy jo legyen kicsit izgulok. 13 evesek vagyunk2015. ápr. 16. 18:52
11/16 anonim válasza:
Mond neki hogy vetkőzzön le, majd nyomd bele a p*csöd a pinájába, közben fogd le a kezét hogy ne mozogjon és ne tudjon elszökdösni. Ezután húzd ki majd vissza, és ezt ismételgesd addig amíg bírod, majd tépd le magadról a gumit és célozz a szeme közi. Ez lesz életed legszebb 30 mp-e ^^ Remélem segíthettem. 26L
12/16 anonim válasza:
Ne dugd meg!! 13 éves lány azt se tudja mit beszél aludjatok eggyüt és ennyi!! Ne dugd meg semmiképp még ne..
13/16 vorarlberna válasza:
Csinálj krumplis tésztát, mert szereti.
14/16 anonim válasza:
Nagy szívfájdalmat okozhatnál azzal ha lefeküdnétek.
Nagyon keveset voltatok együtt, nem is ismeritek még egymást. Előbb alapozzátok meg jobban a kapcsolatotokat.
15/16 anonim válasza:
Hat szerintem a "baratnodbol" ribi lesz ha mar ilyenkor le akar veled fekudni..
16/16 anonim válasza:
Hat ne hasznaljatok gumit es majd meglatjatok mi lesz a dugasotokbol...Eloszor vetkozzetek le es simagassatok egymast meg csokolgasd a nyakat es ha begerjed akkor csinaljatok. De amugy sok mindent meg kene tanulnotok..Pl: A kilovello spermarol stb...
Nyugi nem lesz terhes toled, csak fajni fog egy kicsit nektek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!