Szerintetek hány éves kor az ideális elveszteni egy lánynak a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ami nem túl késői de nem is az a kategória amikor az emberek arról pletykálnak hogy húú..milyen *****.2015. ápr. 15. 11:40
12/19 anonim válasza:
10-es Te egy jó nagy baromságot írtál!!!
13/19 anonim válasza:
Nos, én nem szégyellem, először 13 évessen veszítettem el, másodszor meg 3 hónapja. Szerintem ideál.
15/L
14/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem korhoz van kötve,hanem inkább érettség és a legfontosabb az igazi szerelem. Lányok! Ne csak úgy adjátok oda magatokat mint egy utcai k*rvát...Harcoljanak értetek,ha meg nem harcol akkor lesz*r! És kész. Az igazi után kutassatok és várjatok.
15/19 anonim válasza:
16-20.
16 alatt nagyon korai.
A 16 a határeset.
A 17-8-9 az megfelelő.
A 20 az lehet a későn érő.
Afelett kezd kicsit fura lenni nekem.
16/19 anonim válasza:
Hogy lehet kétszer elveszíteni??? Már azt sem tudom, hányadik kérdéshez írsz...
Egyébként szerintem is kb. 16-18 éves kor.
18/19 anonim válasza:
#16 és #17 es :) én sem értem ne aggódj :D
19/19 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve...Ha akarod 17 évesen, ha akarod 25 évesen veszted el...
Az a lényeg, hogy egy komoly kapcsolatban, megbízható partnerrel tedd, és ne egy jött-mentnek add oda, akinek csak erre kellesz, hanem olyannak, akibe szerelmes vagy, akire vágysz, és aki érdemes rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!