Mikor mondjam meg a barátomnak, hogy szűz vagyok? 21L
Nem rég jöttünk össze. 1 hónapja járunk, de csak hétvégente találkozunk. Sokat csókolózunk. Multkor kb 3 órán keresztül smároltunk a kanapén.
Szerintetek mikor kéne megmondanom neki, hogy szűz vagyok?
Hogy lehet 3 órán át úgy csókolózni, hogy a fiú nem akar megfektetni az első óra után?
Amúgy meg csak akkor mondd meg neki, ha komoly a dolog. Bár ha 1 hónap után sem feküdtetek le 20-on éves fejjel, ott már sejthető vmi.
Azért az egy hónap nem olyan bazi sok, főként mivel írta, hogy hétvégén találkoznak.
Ha randiztak is előtte, kb négyszer találkoztak, miután "hivatalosak" lettek.
Hát én a helyedben még ujjazás előtt mondanám meg, hogy eleve úgy nyúljon hozzád. Amikor már kezdtek jobban bevadulni, és nem csak csókolóztok, szólj neki, hogy részedről rendben van, csak tudnia kell, hogy...
Bár ki tudja, ha lassan kell haladni veled, és nem akarod az egészet azonnal, akkor meg bármikor megmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!