Mi ez a barna folyas? Szuzhartya elvesztese?
Figyelt kérdés
Ma pettingeltunk es eszre vette hogy ujjazas utan az ujja veres lett egy kicsit. Ez valjon a szuzhartya miatt volt ? Aztan kesobb kimentunk setalni es mire hazaertunk barna foltos volt a bugyim. Talan nem folyt ki az osszes ver ujjazas utan ?2015. ápr. 14. 18:00
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tok mind 1 ha tudsz valaszolj, mert segitsegemre lenne, ha pedig nem akkor inkabb ne irj. koszi
2015. ápr. 14. 18:04
3/9 anonim válasza:
Szerintem igen,a szűzhártya lehetett.
(Vagy ha még nem jött meg akkor meszesz-kezdemény)
5/9 anonim válasza:
Persze! Nagy valószínüség szerint megsértette, átszakitotta a szüzhártyád az ujjával.
A barnás szin a bugyidban a vértől van. Nem ártott volna valamit vatta, v. betét betenni. Mire ezt irom, már nem pecsételhetne. Ha holnap még vérzel ....
Nem tudom mennyi vagy. Anyudnak, v. dokinak szolj!
6/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok es koszi szepen a kommenteket
2015. ápr. 14. 18:10
7/9 A kérdező kommentje:
Fertozes vagy terhesseg nem lehet ugye ? Mivel csak petting volt es remeljuk hogy nm volt a kezen sperma, de szerintem akkorse lehetne
2015. ápr. 14. 18:11
8/9 anonim válasza:
kicsikém, 15 évesen legyen már több eszed.. :D terhesség?! :D
igen, megsérült a szűzhártyád, ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat !!! :D
2015. ápr. 14. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!