Az örömlányok felszámoltnak plusz díjat a szüzesség elvételért az életkor függvényében?
Figyelt kérdés
20-25-30< év felett.
Mivel barátnőm már nem lehet ezért kénytelen vagyok ezt meglépni.
2015. ápr. 13. 21:32
11/16 A kérdező kommentje:
Esélytelen nőt találni. Meg piszok nagy lemaradással és zéró tapasztalattal most mihez kezdjek. A legtöbb nő meg le sem szar bizonyos kor felett ha nem voltál nővel. Kész elegem van. Ok kimarad a csajozás lépcsőfok de most már nem érdekel. Elegem van ebből. Más mód nincs. Sajnos így alakult. Mindegyik nő a pénzre megy úgyis most már barátnő vagy k**rva hasonló. Valahogy meg tapasztalatot kell szerezni.
2015. ápr. 15. 14:36
12/16 A kérdező kommentje:
Piszhológushoz meg nem fogok menni mivel:
a, nem időpocsékolás lenne
b, a problémám nem oldja meg (tapasztalatlanság, nőhiány, barátnő etc...)
2015. ápr. 15. 14:43
13/16 anonim válasza:
12: Prostizással se leszel előrébb, csak elvesztesz egy olyan "dolgot" amit kreáltak.
14/16 A kérdező kommentje:
Nincs más mód. Én nem tudok várni az igazira mert nincs rá garancia hogy eljön. Sok évet vesztettem amiből már elegem van.
2015. ápr. 15. 20:29
15/16 anonim válasza:
14: Ki a fsz beszélt igaziról???
16/16 A kérdező kommentje:
Ja Fa**ina :)
2015. ápr. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!