Mit javasoltok az első alkalomra? Mik legyenek? (póz, ki legyen felül, nyalás legyen-e, stb. )
Első alkalomra?
Hívd meg egy kávéra és beszélgessetek sokat!
Kár, hogy 4 hónap alat sem sikerült megismernetek egymást!
Ha sikerült volna, akkor tudhatnád, miket próbálj ki az első szexuális együttlétetek alkalmával!
Én annak idején egy-egy intimebb pillanatban (összebújás során)a párom fülébe súgtam, hogy mi mindent tennék vele az "ágyban" és figyeltem a reakcióit.
Amikorra tényleg oda került a sor, már tudtam mi az amit izgatóbbnak tart és mi az, amit inkább kihagyna!
A mai válágban ugyanezt már írásban is meg lehet tenni előzetesen ugyanilyen célzattal és eredménnyel!
A kérdés az, hogy az első alkalom csak kettőtök közös együttlétére vonatkozik-e, vagy ezen kívül Neki amúgy is ez lesz majd az első? Esetleg Neked is?
Mert ez esetben - tehát ha a szüzesség elvétele is felmerül - akkor tényleg nem mindegy az "előkészítés"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!