Fiúk, nektek mennyire fontos az a lány, akivel elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan válaszolókra vagyok kíváncsi, akik párkapcsolatban voltak, első szexuális kalandjuk történésekor.2015. ápr. 9. 22:49
11/15 anonim válasza:
40 év távlatából is szívesen emlékszem rá. Ő tanított meg sok mindenre, és a később csajozási sikereimet is javarészt neki köszönhetem.
12/15 anonim válasza:
Nekem még nem volt első. Valószínű hogy megbecsülném azt a lányt, aki hajlandó volna rám időt szánni.
13/15 anonim válasza:
Szerintem azért még fontos vagyok neki (egymással vesztettük el), 12 éve.
Már nem vagyunk együtt, de néha még szexelünk, ès nem rossz....
14/15 anonim válasza:
Örülök, hogy elfelejtettem azt a csajt :D
Nála csak jobbal hozott össze a sors később.
15/15 anonim válasza:
Én az életem első szerelmével veszítettem el, mindketten szüzek voltunk, csodálatos volt.
Nagyon jó barátok vagyunk most is, annak ellenére, hogy azóta, mindkettőnknek komoly kapcsolata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!