Hasonló tapasztalatok valakinek? Akár csak ujjazás terén?
Előre leszögezném, mindketten húszas éveinket tapossuk, szóval ez nem egy tini kérdés. A leányzó viszont még szűz, és továbbmegyek, bár nem kérdeztem, de szerintem az életben egyszer se nyúlt magához, olyan szerény, visszafogottabb kedves teremtés.
Lényeg, eljutottunk a pettingig, én próbáltam megujjazni, egyetlen ujjamat próbáltam csak betenni, és istenért se sikerült... Kétszer is próbálkoztam, nem akartam neki fájdalmat okozni, tényleg már-már erőltettem és semmi...
Volt előtte két barátnőm, ők nem volt szüzek, az első még úgymond engem vezetett be akkoriban, és nem voltak ilyen gondok. Olyan mintha egy falba ütköznék, ez normális?
Kívül tudok úgymond csak maszatolni, nagyon zavaró... Mással is volt hasonló, tippek esetleg?
Szerintem pedig egyelőre hagyd még ezt. Főleg, ha még szűz is...
ismerkedjetek csak kívülről, aztán idővel majd fölenged.
Szűzlányt ujjazni?
Egy párszor csak érj el nála csiklóorgazmust kézzel vagy/és nyelvvel.
Aztán ha eljön az első alkalom, szintén először legyen csiklóorgazmus, aztán betolhatod a brét és lesz hüvelyi orgazmus is. Aztán majd a sokadik alkalommal jöhet az ujjazás.
Ráfeszült.
Én egyébként simán megpróbálkoznék egy kis alkohollal. Nem leitatni, de sok nőnek a p----uncijába megy, már elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!