20on éves szűzbogarak! Ha üzenhetnétek a 14 éves éneteknek mit mondanátok neki?
"légy bátrabb, véd meg magad, ne barátkoz azokkal a gyökerekkel mert csak kihasználnak,barátkoz inkább a szomszéd csajjal 1év múlva elkőltőznek, tanulj, és ne kockulj annyit!"
20/f
Szia
Ne menj abba a Gimibe. Menj valami könnyű suliba.
Ne foglalkozz az osztálytársaiddal.
Járjál többet moziba.
Ne tanulj!
Még csak 19 vagyok, de muszáj leírnom. Sok mindent...
14 évesen kezdtem a középiskolát, most fejezem be. Ez a 4 év rengeteg lehetőséget adott, de egyikkel sem éltem. Úgy fejezem be a középiskolát, hogy fiúk tucatjai szemébe nézek majd a ballagáson, és mindre úgy gondolok, mint lehetőségek. Mert azok voltak..
Kedves 14 éves énem!
Hamarosan megtetszel egy évfolyamtársadnak, akivel beszélgetni is fogsz. Menj el vele arra a meccsre, adj neki egy esélyt...
Ha mégsem akarsz, akkor ott van az a srác, akit ő ajánl neked. Nem baj, ha az osztálytársad, érett módon megoldható.
Ne ragadj le a csóknál azzal a másik évfolyamtársaddal. Kezdeményezz te. Tudod, ha most elszalasztod, az azt követő fél évben csak rá fogsz gondolni. Főleg, amikor azzal a csajjal ölelkezik előtted.
Ne utasítsd vissza azt a srácot, aki a folyóparton olyan szépeket mondott neked kilencedik tavaszán. 3 évvel később őt akarod majd, mert iszonyat jó pasi lesz belőle!
Ne mondj nemet annak a srácnak se, akit túl szentimentálisnak gondolsz! Sírni fog miattad, sokat. Ja, és ha mégis el akarod utasítani, kérlek, ne bántsd meg, ne húzd az agyát, ne játssz vele, mert érzékeny lelke van.
Tizenegyedikben, amikor a házibuliban találkozol azzal az aranyos szőkével, ne 3 héttel később válaszolj az üzeneteire! Nem lesz hozzád türelme! Mert mindenkinek elfogy...
Kérd el annak a holland srácnak a nevét, akivel majd a tizenegyedik utáni nyáron találkozol! Nagyon tetszeni fog neked, szerelmesnek fogod érezni magad vele!
Adj esélyt, ha valaki tetszik. Meg fogod bánni, ha nem így teszel!
:( 19L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!