Lanyok! Normalis az hogy 14 évesen nem tudom feldugni magamnak a tampont? (minit se)
Kell emiatt paráznom vagy ez teljesen normális és majd az 1. együtlét után menni fog?
Amiatt hogy szűk vagyok jobban fog fájni a sex ,vagy ez a páromtól függ?
Amig szuz vagy ne dugjal fel tampont!
A parodtol eleg sokminden fugg, milyen vastag, mennyire indulsz be stb...
Köszi a válaszokat :)
#2 nem tervezem még jo ideig :DD
Amugy azert paraztam be ezen mert az osztalyomban kb csak nekem nem megy fel..
Elég sok .... hogy irjam ?
Sületlenséget olvashattál.
14 évesen miért ne használjon tampont?
Előfordulhat, hogy a szüzhártyád olyan, hogy tök mindegy mennyire vagy felizgatva, mindegy milyen a pasid, orvosi beavatkozásra lesz szükséged.
Mi ??
Kösz a bíztatást komoly mindjart kiugrok az ablakon...
Ennyire nagy lenne a probléma ?
Honnan tudhatom ezt biztosra? Majd az 1. fiu utan?
#4????
De az is simán lehet, hogy nem jól állsz neki a dolgokhoz és azért nem tudod felhelyezni, mert nem jól csinálod. Ha ellazulsz és mondjuk az egyik lábadat felteszed valahová, akkor sokkal könnyebben felmegy.
Az is lehet, hogy csak szimplán ráparázol a dolgokra.
Tehát nem vagy feltétlenül szűk, csak szimplán nem jó a technikád.
És az első szex sok mindentől függ, hogy fáj-e vagy sem. Tőled, hogy mennyire vagy felkészülve rá, mennyire vagy felizgulva, mennyire figyelmes a partnered. De ebben a korban még felesleges, hogy ezen járjon az eszed!
#7 koszi a választ:)
Amugy ugye van a segg lyuk meg a huvely bemenet es kozte van valami aminek nem tudom a nevét...ennek mentén kell felhelyezni? Ahoz kozel?
"a segg lyuk meg a huvely bemenet es kozte van valami aminek nem tudom a nevét...ennek mentén kell felhelyezni?"
???
A hüvelyedbe kell felhelyezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!