Most megyek először nőgyógyászhoz és még szűz vagyok milyen kérdéseket tehet fel az orvos?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 15:13
1/4 anonim válasza:
Hogy mennyi gyök kettő koszinusza. Szerinted ez nem attól függ, hogy milyen problémával kerested fel? Ő orvos, negyedóránként beszélget ilyen témákban más-más nővel, bármi kérdez, nem kell idegeskedned.
2/4 anonim válasza:
Menzesed rendszeres-e, mikor jött meg először, az utóbbi vagy fél évben jó ha vezeted, hány napra jött meg, és meddig tartott...
Van-e vmi konkrét problémád stb.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. ápr. 2. 15:33
4/4 anonim válasza:
Ha elmész akkor rákszűrést végezhet. Természetesen vizsgálat előtt megkérdezik hogy voltál-e már férfival. Ha esetleg mégsem tennék mindenféleképp mondjad nekik, mert nem mindegy ám hogy milyen eszközzel vizsgálnak meg.
Nálam például egyszer fel sem tették ezt a kérdést és az ágyon mondtam el hogy még szűz vagyok és hát azonnal váltott a nőgyógyász.
A vizsgálat nem tart egyébként sokáig. Az hogy mennyire fáj...Függ sok mindentől. Hogy mennyire vagy ideges, mennyire tudod elengedni magadat lent. Személy szerint nekem nagyon fájt, de egyébként kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!