Szerintetek melyikük hü**ébb?
egyék hülyébb, mint a másik. Az elsőnek szerelemből kellene történnie, mert arra biztos vissza fogsz mindig emlékezni.
Aki meg csak szűzzel csinálná az sem normális. Engem már megdugott volt pasim, szerettük egymást, majd vége lett. De ettől még jó csaj vagyok és nem vagyok r*banc, hogy már nem vagyok szűz. :P
Utolsó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6663..
Itt találod a válogatott aranyköpéseit (kb ugyanarról szól mind...)
1. Szíve joga, hogy mit akar, csak az élete végéig gondolja így, ne bánja meg sosem, hogy így akarta. Az, hogy szűz lánnyal akarja elveszteni, még nem akkora butaság, mint az, hogy csak olyan lánnyal akar később is szexelni, akiben eddig csak és kizárólag ő járt, vagy senki sem. Az a tisztaságmánia egy új formája lehet...
2. Az oké, hogy végül valaki rászánja magát a prostira, de hogy csak azzal akarni? A prosti alapból nem őszinte és odaadó (ez mit jelent?) veled. Ha igen, akkor veled ő nem prosti, hanem a barátnőd lett (1 órára). És akkor egy prosti a barátnőd, most örülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!