Egyre jobban vágyódom a szex után. Velem van a baj? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
kipróbáltam a masztizást, és azóta nagyon vágyom arra, hogy fiúval csináljam, meg hogy én... velem van a baj, avyg ez normásis?2010. febr. 17. 14:41
1/23 anonim válasza:
Igen fiuval akarod csinálni ez gusztustalan -.- Hol élsz a kőkorszakban? Ma már a csajoknak csajokkal csinálni a menő :P
Na jó hát ha ennyire akarod gyere XD
16/F
2/23 anonim válasza:
Ez abszolút nem baj!Mondjuk attól is függ hány éves vagy...13évesen még ne a sexen agyalj...de attól függetlenül normális!Szólj ha kell egy segítő kéz:D! 22/F
3/23 A kérdező kommentje:
nem 13 vagyok... 15 múltam.
jah kösz! :D
2010. febr. 17. 14:46
4/23 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok/ vélemények
2010. febr. 17. 14:50
5/23 compactegon válasza:
tombolnak a hormonok, szóval: normális!
képet kérünk, miközben "játszol"... :D
6/23 A kérdező kommentje:
a választ köszi, én NEM!!! :D:D:D
2010. febr. 17. 15:05
7/23 199303 válasza:
Ezt teljesen normális:Đ 16/lány
8/23 anonim válasza:
Hogy ne lenne normális, végülis egy farok jobb mint egy merev akármi ha be kell bizonyítani szólj! XD
17/F
9/23 anonim válasza:
EZ NEM NORMÁLIS DOLOG!
Teljesen abnormális, ha valaki kívánja a szexet 60 éves kor alatt.
Gondolkozz.
És szerintem terhes vagy!
10/23 anonim válasza:
Elég komolytalan ez a kérdés.
Szerinted talán nem természetes ha valaki abban a korszakban van, és szexelni vágyik?
Ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!