Úgy érzem rossz döntést hoztam. Szerintetek nagyot veszítettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 24 éves vagyok. Tavaly volt egy kis barátnőm, aki még szűz volt. Szerette volna velem elveszíteni, de én alig voltam itthon, mert Budapesten kaptam egy jó álláslehetőséget, amit akkor nem szabadott kihagynom. (Azóta is ott dolgozok) Sajnos a lányka nem várt rám, hanem megtette mással. Most utólag nagyon bánkódom, hogy nem tettem meg vele. Úgy érzem nagyon rossz döntést hoztam, szörnyű érzés, mert ritkák az ilyen alkalmak. Mit a véleményetek?2015. márc. 24. 09:55
1/9 anonim válasza:
Majd jön más. Miért kellene bánkódni miatta, ha egyszer lett egy stabil, jó munkahelyed? Csak azért, mert szűz volt? Nem hinném, hogy bármit is vesztettél volna vele.
2/9 anonim válasza:
A kis barátnő 14 éves volt? Vagy fiatalabb netán?
3/9 anonim válasza:
Nem vesztettél semmit, csak egy dugást. Látszik, hogy a csajnak is mennyire volt fontos ez az egész, szóval ne bánkódj, legalább van egy jó munkád
4/9 A kérdező kommentje:
akkor 17 éves volt, idén már betöltötte a 18-at.
2015. márc. 24. 10:00
5/9 anonim válasza:
Ha szűzoltásra vágysz,majd találsz mást.
6/9 anonim válasza:
így jártál. nem nagy veszteség, ez van
7/9 anonim válasza:
hát tényleg veszítettél sajnos, de hátha lesz még alkalmad. egyébként hasonló sorsban osztozunk kérdező
8/9 anonim válasza:
Ha ő lett volna életed szerelme, akkor veszíthettél volna nagyot. Csak sérti az egódat, hogy végül nem téged választott szűzoltásra, ami mellesleg nem is lett volna olyan nagy szám, tekintve, hogy a lánynak is ezek szerint mindegy volt, ki veszi el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!