Mit tegyünk hogyan vezessük fel a témát?
Első válaszoló:
Az a probléma h vannak olyan anyák akik bent állnak a nőgyógyász mellet mikor vizsgálják a lányukat...így megszakad a magán szféra és kiderül a dolog.
Nem tud kettesben maradni az orvossal.
A szűzhártya sportolás, vagy más megterhelő fizikai munka miatt is kiszakadhat. (bicajozás, szekrény ugrás, futás, nagyon nehezet emel)
Attól, hogy nincs szűzhártyája, még szűz, mert nem járt benne farok. A nőgyógyász meg fogja kérdezni szűz-e még, de csak azért, hogy le kell-e tesztelje a szexuális úton terjedő, tünet nélküli betegségekre(pl klamédia).
Én nagyon támogatom az olyasmit, hogy a szülőknél nyílt lapokkal játszunk, meg minden... de hogy én nem állnék oda az anyjához, hogy "anyuka, szétujjaztam a lánya szűzhártyáját", az hót ziher.. A szülőkkel való beszélgetésnek van egy határa szvsz.
Sose értettem azokat, akik a szülőkkel beszélik meg a szexuális dolgaikat.. előző barátnőmmel is rengeteget vitatkoztam emiatt.. rohadtul nem a szüleivel vagyok intim kapcsolatban, hanem vele. Csak rá tartozik, hogy mi van kettőnk között, szülőkre nem. Ha nem akartok hazudni, akkor egyszerűen ha rákérdeznek, válaszol. De odaállni és elmondani, hogy "nagylány lettem" szerintem fölösleges.
De ez az én nézőpontom.
Az orvososhoz pedig: ez most komoly, hogy anyuka bent áll a lánya mellett, mikor az orvos vizsgálja? Ha így lenne, mondanám, hogy addig nem vagyok hajlandó felülni a székre, amíg bent van a szülő. Egy idő után úgyis engedni fog és kimegy. Aztán az orvos meg valószínűleg lesz olyan jófej és nem mondja el a szülőnek. Vagy ha nem kell már sok a 18-hoz, akkor utána már az orvosi titoktartás a szülő felé is érvényes, onnantól kezdve kalap kabát.
Őőő, már ne haragudj, de az anyjának semi köze hozzá, hogy mit-mikor-miért tesztek.
Én legalábbis tuti elhajtanám a lányomat, meg a párját, ha elkezdenék magyarázni, hogy ez meg az volt... jó, és?!
Nőgyógyászhoz meg mehet egyedül, nem kell anyuci beleegyezése, benn meg pláne nem lehet a vizsgálatkor, a doki kivágja, mint macskát...
De miért is akartok dugni, mikor alap dolgokat képtelenek vagytok egyedül elintézni?!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!