Miért tartok ennyire az elsőtől?
Én is sokáig így érztem, mint most te. Én 21 éves vagyok most és 20 évesen vesztettem el az első barátommal. Annyit mondok neked, hogy csak azért ne veszítsd el, mert jajj mit gondolnak az emberek, mert meg fogod bánni. Inkább várj olyanra, akit tényleg kívánsz, akivel több is van köztetek. Igen, tény és való, hogy manapság már UFO-ként néznek arra aki 16 éves kor fölött szűz, volt, hogy én is kaptam megvető jelzőket emiatt de én csak sajnálni tudom azokat az embereket, akiknek ilyen a gondolkodásmódjuk. Ne törődj azzal, mit mondanak mások, ismerkedj, és ha elkezdesz randizni valakivel véletlenül se hazudj neki, hanem mondd el, hogy még szűz vagy, ha tényleg érdekled akkor nem fogja zavarni, sőt, tisztelni fog érte, ha normális ember. :D Ha meg nem, akkor nem hozzád való.
Az a gát valószínű azért van benned, mert még nem volt lehetőséged olyan emberrel csinálni, aki iránt érzel is. Amint találkozol egy ilyen emberrel és megbízol benne, ez el fog múlni. :) Azt nem írtad le, hogy fiú vagy-e vagy lány, én a női szemszögből annyit mondhatok, hogy igen, fog fájni az első, meg a második is, de idővel belejössz majd. Érdemes egy olyan partnerrel, aki nem egyéjszakás, hanem több van köztetek. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!