Fiúk, Lányok! Nektek fontos marad az életben kicsit is az a személy aki elvette a szüzességeteket? Vagy ez nektek nem számít?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 16:37
2/7 anonim válasza:
Ha egy sheggfej akkor nem, ha normális akkor igen?:o
4/7 anonim válasza:
Nekem sokkal fontosabb az, akivel először éltem át orgazmust. Lélekben szerintem akkor vesztettem el a szüzességemet. Akivel először lefeküdtem, az nem fontos igazán, diákszerelem volt (egyetemi, de még 19 évesen), ma már azt se tudom, hol lakik, mit csinál. Nem hiszem, hogy valaha beszélünk még egyszer. Főleg, hogy a szülinapomon rúgott ki.
5/7 anonim válasza:
nekem nagyon fontos és rengeteget számít. bízom benne h nekem ő volt az első és lesz az utolsó férfi az életemben.
6/7 anonim válasza:
Még mindig fontos, és mindig is ő lesz a legfontosabb a számomra.
7/7 anonim válasza:
igen, de sajnos szakított velem és régóta nem beszéltünk. :( L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!