Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és ezért utasított...

Szűz vagyok és ezért utasítottak el. Ekkora baj hogy szerelemből szeretnék először lefeküdni valakivel?

Figyelt kérdés

Az exem (23) az első szerelmem. Néhány hónap után felmerült a szex téma,kérdezte, hogy hány pasival voltam együtt, mit szeretek stb. Akkor elmondtam neki,hogy szűz vagyok,mert ki akartam várni az erre megfelelő embert, akibe szerelmes vagyok. Erre nagyon kiakadt,és haza is ment,hogy neki ez sok volt aznapra. Utána mondta, hogy olyan fiúval tegyem meg,aki megérdemli, de néhányszor kényeztethetném másképp... Végül szakítottunk, mert csalódtam benne, és teljesen összetörtem. Most egy fél év után megismertem egy fiút (21) eddig minden jól alakul,de félek ha ő is megtudja megint egyedül maradok.Lett volna alkalmam már a szexre,de szerelemből szeretném.

20/L

2015. márc. 18. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Lehet hogy az új barátodnak is te leszel az első.. de simán lehet, hogy örülni fog annak, hogy neked még nem volt senkid :) 20 évesen az égvilágon semmiről sem maradtál le.. én 24 voltam mikor elvesztettem... és sajnos nem szerelemből, inkább már "mostmár muszáj"-ból..

Tarts ki, és ne félj megmondani neki (se!) az igazat! :)

2015. márc. 18. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem baj. Az a baj, hogy ha már látszik, hogy működik a kapcsolat és akkor is csak húzod az időt. Egy ismerősöm barátnője például 2 évig húzta a srác agyát aztán már nem bírta és megcsalta. Aztán persze a srác volt a szemét..
2015. márc. 19. 02:16
 13/16 A kérdező kommentje:

11es válaszoló: Akivel ismerkedek neki volt egy 2 éves kapcsolata, nem leszek neki az első de remélem ő megértőbb lesz ezzel kapcsolatban. De aranyos vagy amúgy.. köszönöm a válaszod mégegyszer!

12es valászoló: én nem zárkózom el a szextől, és senkit sem akarok hülyíteni vagy több évig várakoztatni valakit csak egy stabil kapcsolatban, szerelemből akarom az elsőt. Az exemmel is lefeküdtem volna mert szerettem, de ha emiatt nem kellettem neki...

2015. márc. 19. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne fájjon a fejed azok miatt akik emiatt zárkóznak el tőled. Az ilyenek nem is érdemlik meg hogy rágódj rajtuk. Tudom, frusztráló tud ez lenni. Egy ilyen természetes dolog miatt elhagyni valakit baromság.

Jómagam ugyan nem jártam a lánnyal, csak szerettem volna. Megkérdezte tőlem, hogy volt-e már barátnőm meg hogy szűz vagyok-e még. Azt a reakciót amit levágott soha nem fogom elfelejteni. Piszkosul kellemetlenül éreztem magam. Azóta is gátlásaim/szorongásaim vannak e miatt. Visszafognak az ismerkedésben.

Tehát csak azt akarom mondani, hogy nem éri meg túl sokat rágódni az ilyesmin. És ne vedd komolyan azoknak a véleményét, akik másmilyen értékrendekkel rendelkeznek, s eközben megvetik a tiédet. Ha sokat gondolsz ezekre, akkor benned is kifog alakulni egy kis félsz az ismerkedéstől. Az pedig csak a magányhoz vezet és belülről pusztít el.

2015. márc. 20. 20:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Teljesen megértelek. Mikor én is elmondtam ezt a volt barátomnak felhúzta magát, és azt mondta ez sok neki,és hazament. Én meg ott bőgtem. Én sem tudtam sokáig ismerkedni, de volt aki azt mondta, hogy aki szeretni fog ez úgysem akadály.

Remélem hogy már neked is megy az ismerkedés találsz olyat aki megérdemel téged.:) Köszi a válaszod!

2015. márc. 21. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. Köszi a biztatást. Manapság már valahogy többet mosolygok és az önbizalmam is nagyobb, mint néhány éve volt. Valahogy megtanultam, hogy azzal hogy elzárkózom a külvilágtól nem segítek magamon, nem javítok a helyzetemen. Sokkal nyitottabb és közvetlenebb vagyok a környezetemhez mint valaha. Érzem, hogy jó úton haladok.
2015. márc. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!