Hány éves kor az ideális a szüzesség elvesztésére? Vagy ha nem korhoz kötöd, akkor milyen hosszú kapcsolat után érdemes? Csak személyes vélemények érdekelnek
nincs ideális kor, nem korhoz kötött
és nincs rá semmilyen szabály, hogy hány hét járás után lehet szexelni
amikor a 2 ember úgy érzi, hogy szereti egymást, ennyi
Személyiségtől függ. Lehet egy fiú is olyan érzelmes, hogy csak a szerelmének akarja adni magát.
Én 17 évesen, egyéjszakásban vesztettem el. Sose bántam, nem érdekelt ez a téma.
23/N
Szóval az első szerint 12-13 évesen már nyugodtan szexelj bárkivel, aki csak megkíván téged. Ennyi erővel még kapcsolat sem kell, csak keress egy pedofilt.
16-17 éves kor előtt mindenképpen egészségtelen. Lehet, hogy én szigorú vagyok, de pl. egy 14 éves lány akárhogy is öltözködik, akármilyen pasija is van, akkor is még GYEREK. Gyerekeknek pedig nem kellene szexelni.
A kapcsolatra meg azt mondanám, hogy fél év után már meg lehet bízni annyira a másikban, hogy lefeküdjetek. De az ilyesmit úgyis mindenki maga dönti el, mondjon bárki bármit.
Szerintem addig ne okoskodj, ameddig nem tudsz olvasni. Azt írtam, ha a két ember szereti egymást, egy kisgyerek meg honnan tudná mi az a szerelem? Hol írtam olyat, hogy "szexelj bárkivel, aki csak megkíván téged"? Bár ez árulkodó, hogy neked egyből a pedofilizmus ugrik be.
Arra írtam, hogy nem korhoz kötött, hogy mondjuk 20 évesen se ciki elveszteni, ha valaki akkor találja meg azt, akit szeret. És ha 15 évesen akkor se gáz, még ha ez téged frusztrációval is tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!