Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt aki nagyon sokáig...

Van itt aki nagyon sokáig szűz volt (20 felett) és előtte sem volt egy barátnője sem és nem is csókolózott senkivel, majd aztán egyszer csak megismerkedett egy lánnyal akivel azóta is együtt van?

Figyelt kérdés

Hány ilyen ember lehet?

Egy két rövid mondatban le tudná írni akiről szó van hogyan történt?

2015. márc. 13. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha meggazdagodsz fullos csajod lesz, ezen kell aggódni.
2015. márc. 14. 00:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha igazán gazdag is leszek, soha nem villognék vele elvi okokból ha teszem azt mehetnék érte egy több 10 milliós autóval akkor sem tenném mert nem akarnám hogy az miatt szeressen engem hanem szeressen azért aki vagyok még ha szegény is...
2015. márc. 14. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Végezz el valami menő pénzügyi egyetemet, vagy nyerj a lottón és akkor rögtön lesz, nagyon szép csajod.

Minden nő k...

2015. márc. 14. 17:37
 14/14 anonim válasza:

22 vagyok, sosem volt senkim, most ismerkedek egy lánnyal, és elég jól kijövünk, úgyhogy meglátjuk mi lesz belőle... Igazából türelem kérdése szerintem az egész :) Azért nem érdekelt egyik lány sem eddig, mert valamit mindig hiányoltam, amit én keresek, és most úgy tűnik megtaláltam. Kösd le magad, koncentrálj a sportokra, akármire, amit élvezel, de ne erőltesd a barátnő dolgot. Tapasztalatból mondom, ha nem figyelsz rá oda, akkor magától jön szinte az egész :)

Bocs, tudom hogy ez nem történet, csak gondoltam leírom, úgyhogy kitartást, meg fogod találni a hozzád illőt :D

2015. máj. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!