23 vagyok még sose volt barátnőm! 12 éves koromban voltam először szerelmes és azóta mindig van vki aki jó lenne ha ott lenne! Gyakorlatilag az a gond hogy nem merek oda menni senkihez és le szólítani! Ha klubba is el megyek csak el vagyok magamnak?
Először is nyugodjál meg. :D
Ne azon agyalj hogy szar vagy. Önbizalomra van szükséged, méghozzá rengetegre. Ha kell beszélj pszichológussal. Némelyik segít is, nem a pénzedet veszi el. :P
És ne molesztálj ismeretlen csajokat a facebookon. Az sem tesz jót.
Itthon mindig én voltam a béna meg csődtömeg! ezért nincs önbizalom! pszihomókushoz biztos nem megyek :D
nem fogok zaklatni senkit :D
a könyvet meg nézem
Ha van egy rendes barátod, lánybarátos, személyes segítségekből jobban okulhatsz.
Nem szeretem az olyan embereket, akik nem szeretnek szívességet kérni a büszkeségük miatt, vagy mert félnek.
Ahhoz, hogy legyen valakid, pont az ellenkezőjét kéne csinálnod ennek a nagy "félek"-nek.
Járt el ismerkedni, járj el a haverokkal társaságokba, szokd a közelséget, majd feloldanak egy kicsit, egy-két sör, de közben bármikor beszélhetsz idegen lányokkal, még ha nem is a szeretkezés céljából, csak úgy, hogy szokd a beszélgetést, ne légy zavarban, aztán ha valaki tetszik ne félj neki megmondani, ha el is utasít, megpróbáltad, de ha már oda se mész, akkor esélyt sem adsz magadnak.
Igyekszem menni ide-oda amikor csak van rá lehetőségem!
Mi a gond a pua módszerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!