Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 vagyok még sose volt...

Kisjack kérdése:

23 vagyok még sose volt barátnőm! 12 éves koromban voltam először szerelmes és azóta mindig van vki aki jó lenne ha ott lenne! Gyakorlatilag az a gond hogy nem merek oda menni senkihez és le szólítani! Ha klubba is el megyek csak el vagyok magamnak?

Figyelt kérdés
Hanem hogy ha oda kerül a dolog még meg se tudnám csókolni mert nem tudom hogy kell! volt egy csaj pár éve aki úgy jó lett volna! Mert már nem bántam volna csak legyen vki! és nem mertem neki esni mert fiatalabb volt és az kattogott a fejemben hogy mit szól majd ha még a csók se megy!? és aztán mit szól a környezetem? Talán face-en kellene minden nőnek írogatni? Fogadjam el hogy le fogok égni és mindenki béna csicskának tart majd? Azért írtam itt mert elég mély ponton vagyok. Most pl ott tartok hogy facen jó párszor meg néztem egy csajt és be szerettem! Tőlem 200 km-re lakik és sose találkoztunk! Esténként nem tudok aludni csak gondolkodom meg néha könnyezem is! Mi legyen?

2015. márc. 11. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz, nem olyan vészes dolog az, de azt tudatosítsd magadban, hogy egy kezdeményezés sikere nagyjából 99%-ban a külsőn múlik. Én rettenetesen ocsmány vagyok, szóval hiába próbálkozom, még soha sem jött össze egy csaj sem.
2015. márc. 11. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget valakitől, próbálkozz kisebb dolgokkal akár kérdezd meg egy idegen lánytól h megtudná-e mondani mennyi idő van vagy akármi, apránként fejlődhetnél. Az önbizalommal és a túlzott gátlásokkal van a baj.
2015. márc. 11. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is nyugodjál meg. :D

Ne azon agyalj hogy szar vagy. Önbizalomra van szükséged, méghozzá rengetegre. Ha kell beszélj pszichológussal. Némelyik segít is, nem a pénzedet veszi el. :P

És ne molesztálj ismeretlen csajokat a facebookon. Az sem tesz jót.

2015. márc. 11. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom Neil Srtauss: A Játszma című könyvet, baromi sok dolgot megérthetsz belőle... Pdf-ben is megtalálod.
2015. márc. 11. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Itthon mindig én voltam a béna meg csődtömeg! ezért nincs önbizalom! pszihomókushoz biztos nem megyek :D

nem fogok zaklatni senkit :D

a könyvet meg nézem

2015. márc. 11. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne higgy a pua módszerben.
2015. márc. 11. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha van egy rendes barátod, lánybarátos, személyes segítségekből jobban okulhatsz.

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem szeretnek szívességet kérni a büszkeségük miatt, vagy mert félnek.

Ahhoz, hogy legyen valakid, pont az ellenkezőjét kéne csinálnod ennek a nagy "félek"-nek.

Járt el ismerkedni, járj el a haverokkal társaságokba, szokd a közelséget, majd feloldanak egy kicsit, egy-két sör, de közben bármikor beszélhetsz idegen lányokkal, még ha nem is a szeretkezés céljából, csak úgy, hogy szokd a beszélgetést, ne légy zavarban, aztán ha valaki tetszik ne félj neki megmondani, ha el is utasít, megpróbáltad, de ha már oda se mész, akkor esélyt sem adsz magadnak.

2015. márc. 11. 21:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Igyekszem menni ide-oda amikor csak van rá lehetőségem!

Mi a gond a pua módszerrel?

2015. márc. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!