Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mondotok házilag készithető...

Mondotok házilag készithető műpinákat amiket elég egyszerűen ellehet késziteni házilag? és persze olcsón :D 19/f

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 14:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
de a pitet hogy dugjam meg ?:D de most komolyan hol dugjam be mert viccesnek vicces de ez komoly is? xD
2010. febr. 15. 21:36
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
2010. febr. 15. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
nyáron dinnyén vágnak léket, állítólag jó. én az összehajtott paplanomat próbáltam dugni, de nem volt belőle köszönet.
2010. febr. 19. 06:10
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
háziállatokkal is kísérletezhetnél. vagy ha gondolod, kiverem Neked. /pasi vagyok/
2010. febr. 19. 06:12
 15/24 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokates most inkabb paszolnam bocsi :P de azert kosz hazilag mar en is kiserletezem modnomk most szakitottunk a baratnomel most nincs kedvem megint oszebaratkozni meg minden majd max felev mulva megint elkezdem most kicsit szarul esset kurv*anzi meg nem akarok :D
2010. febr. 19. 15:29
 16/24 Phoney válasza:
78%

Figyelj én mikor egy időben itthon kenyeret dagasztottam, gondoltam rá, hogy a jól meggyúrt tésztából milyen JÓT lehetne csinálni, de mivel nem hiányzott a TÉSZTASZEX különösebben, előtted áll a lehetőség;) Nem kell se keleszteni, se sütni, csak meggyúrni.

Szárazon puha emberi bőrhöz hasonlít a tapintása, nedvesen meg...:D Egy kiló lisztből szerintem több alkalom is kijön. A teszkós is megfelel:P

2010. máj. 30. 13:30
 17/24 anonim válasza:
asztal széle :D
2010. júl. 27. 21:58
 18/24 anonim válasza:
54%

Kedves érdeklődő!

Tapasztalataim szerint a meleg lekváros zsömle a legjobb pinautánzat, amit házilag lehet készíteni. Fogsz egy zsemlét, fúrsz rá az ujjaddal egy lukat, beleteszel egy kis lekvárt, megmelegíted a mikróban, aztán már a magadévá is teheted. Hasonló még a frissen készült cérnametélt levestészta, beledobod egy kis tálba, hogy összenyomódjon, minél sűrűbb, annál jobb. Mondjuk levestésztát még nem dugtam, mert kellett az ebédhez, csak az ujjamat dugtam bele. Hogy meddig tartja a formáját, azt nem tudom. De a zsömis verzió tényleg jó.

2010. aug. 5. 18:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Tesék

[link]

2010. aug. 24. 21:16
 20/24 anonim válasza:
Hali! Nagyszerű ötlet bár megakartam valósítani de nem jött össze egy képet még megnéznék szívesen róla.
2010. nov. 16. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!