Mi köze a szülőknek ahoz hogyha agyerekük elveszti a szüzességét illetve miért nagy dolog?
Szerintem a szülőnek semmi köze nincs hozzá de mindenki azt mondja 18alatt tudnia kell(azért csak nem megyek oda hozzájuk hogy sziasztok megba*tak)
+miért nagy dolog ha a 16-17-18...gyerekük lefekszik valakivel?jobb elöbb utóbb úgyis lefog-jobb lenne ha foreveralone élete lenne?
A szülőnek mindig a kicsi gyereke maradsz, és ez bizony mindenképpen egy fontos dolog az ember életedben. És ha nem vigyázol egy életre tönkreteheted az életed.
Nekem 7 éves a lányom, és igenis szeretném tudni, ha megtörténik vele. 16 évesen nem akadnék ki, ennél fiatalabban igen. Bár nekem soha nem volt nem kívánt terhességem, azért egy aktívan szexelő emberrel előfordulhat. Szóval jó lenne tudni, hogy valami megbízható srácot talált magának. Tiltani nem érdemes, úgyis csinálják, titokban, autóban, utcán bokorban, az még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!