Bellike kérdése:
Szerintetek ciki hogy 14 és fél évesen le akarok feküdni?
Figyelt kérdés
14/L vagyok. Van egy fiu akit mar tobb mint fel eve es le akarok fekudni vele meg o is velem. Nagyon kinos szerintetek? Azaz h nem is szeretjuk egymast2015. márc. 2. 16:08
11/20 anonim válasza:
Miért is akarsz lefeküdni vele?
12/20 anonim válasza:
Nem akarsz r*b@ncnak tűnni, de ezzel annak fogsz tűnni. Gondold végig hogy te mit gondolnál arról a lányról, aki alig múlt el 14 és lefekszik egy sráccal akit nem is szeret és nem is járnak, csak azért hogy megtudja milyen érzés.
13/20 anonim válasza:
Az ilyenek mit gondolnak? 14 evesen le akar igy feludni vele de nem akar ribinek latszodni xddd szanalmas..mai generacio :)
14/20 anonim válasza:
De nagyon gáz /de miért akarsz 14,5 évesen már lefeküdni valakivel GÁZZ!
15/20 anonim válasza:
Felőlem nyugodtan elbaszhatod az első alkalmad, te dolgod...miért nem anyukádat kérdezed? Biztos szívesen ad neked választ miután felszedte az állát a padlóról✌👌
17/20 anonim válasza:
Ha szűz vagy és így veszítenéd el, akkor nem ajánlom, mert később megbánod. Pláne, hogy azt írtad nem is szeretitek egymást...
18/20 anonim válasza:
Mert mit érzel? H erzed h leakarsz vele feküdni? Kényszert?
19/20 anonim válasza:
De amúgy most mit csodálkoztok? Ez a mai generáció... A lányok 8kg sminket raknak magukra hogy úgy nézzenek ki mint egy 16 éves (és van amelyik tényleg úgy néz ki :O) selfiznek orrba-szájba és igazából már elég nehéz megkülönböztetni öket mert mind egyforma... Tudom mert én ebbe növök fel. Nehéz manapság normális lányt találni. A legrosszabb az hogy egyik sem önmaga hanem egy sablon ribu. A fiúknál meg most az ecsethaj a menö (hogy miért én nem tudom lehet gazdaságosabb a szoba kifestése) és belölük is kezd kialakulni egy sablon típus. Ez csak az én véleményem akinek nem inge ne vegye magára!
20/20 anonim válasza:
Hát ha már tényleg le akarsz feküdni akkor azt 9 óra előtt tedd meg hogy ki is aludd magad. Vagy ha nem ilyen értelemben gondoltad akkor először tanulj meg helyesen fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!