Szűz fiúként melyikkel lenne jobb a szex? Egy tapasztalt nővel, vagy egy szintén szűz lánnyal?
Szerintem egy tapasztalttal, bár az nehezebben jön össze. A tapasztalt csajok nem szívesen szexelnek egy szűzzel.
De mondjuk én egy Holland prostival csináltam 21évesen először :D Nem állítóm hogy ez a legjobb megoldás, de sok önbizalmat adott. Párnapra rá megvolt egy szűz csaj, ha vele kezdem, akkor tuti rá parázok a dologra.
Nincsenek jelöltek. Csak szeretnék előre gondolkodni. :)
Amúgy nekem tetszik sok 30-as 40-es nő is, de egy szűz lánnyal is szeretnék egyszer együtt lenni.
A választott feleségeddel!
A normális pszichológusok is ezt támogatják, mégha ilyen nyíltan nem is mondják ki. Ugyanis az első élmény mindenben meghatározó. Ha az első aktus éretlenül, bizonytalanul, lekifurdalással, veszélyérzettel, görcsösen, felszínesen a technikára figyleve az érzelmek helyett, stb. megy végbe, akkro tök mindegy, hogy szűz vagy érett volt az illető, az vésődik beléd tudatalatt első élményként, hogy a szex nem is olyan jó. Ha azt akarod, hogy jó legyen (egész életedben, tudatalatti bevésődéssel együtt), akkor ne egy testmozgást csinálj belőle, hanem legyen meg a kellő érettséged, a megfelelő érzelmi és erkölcsi keret. Függetlenül attól, ami most megy a világban az emberi természet számára a legtuttibb az, ha azzal a nővel történik meg az első, akivel teljes elkötezettségetek van egymás iránt, nem görcsöltök, szeretitek egymást, és ha még elsőre nem is lett minden frankó, akkro is ott a tudat, hogy egy egész életen át csiszolódhatook egymáshoz - mivel házasok vagytok. Minden más kapcsolatra képesek az állatok is, de házasságra csak a valódi Emberek lépnek. Nem véletlenül. A szex nem kis dolog. Aki számára ez kis dolog, azt sosem fogja élete végéig öröm tölteni el, ha szeretkezik. De ez csak egy tanács...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!