Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Napokba volt ez a 40 éves...

Napokba volt ez a 40 éves szűz film, komolyan ilyen a valóságban is van?

Figyelt kérdés
Elég hihetetlen kategóriába tartozik :D

2015. febr. 28. 14:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

"De én meg úgy jártam tavaly, hogy egy csaj meg akart veretni..."

Gondolom, okkal. Sokan összetévesztik az ismerkedést a nyomulással, zaklatással. Aztán nekik áll feljebb, ha a lányt ez zavarja.

2015. febr. 28. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Newton szűz volt mikor meghalt. :D
2015. febr. 28. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

"Gondolom, okkal. Sokan összetévesztik az ismerkedést a nyomulással, zaklatással. Aztán nekik áll feljebb, ha a lányt ez zavarja."

Mindössze annyit mondtam neki, hogy csinos, erre olyan mogorva lett, mintha megfenyegettem volna kb... Nehogy még ez is baj legyen! A három lépés távolságot betartottam, egyáltalán nem zaklattam! Ne ítélezz úgy, hogy nem ismered a részleteket. Van nagyon sok szemét nő.

2015. febr. 28. 15:23
 14/20 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
En nem hiszem,de nem tartom kizartnak,fo"leg azok utan hogy hany embeer irt Ki iilyesmit:25f,es meg szuz,25L,es meet sszu"z.
2015. febr. 28. 15:25
 15/20 A kérdező kommentje:
13# Igen sok szemét nő van, de ugyanannyi szemét férfi. Én azt nem értem te miért ezekkel a nőkkel foglalkozol? Most is másból se állsz mint ezeket hozod elő, csak a negatív dolgokat.
2015. febr. 28. 15:26
 16/20 Komplikato ***** válasza:
60%
Igen van, pont azért jött a film ötlete is. Egyre több olyan felmérés van, ami szerint a fejlett nyugati társadalmakban egyre több férfi és nő van, aki 30-40 évesen még egyedül él a SZÜLEIVEL. Először a briteknél volt ijesztő mérete ennek, de közben más országok (pl. USA) is hasonlóról számoltak be, egyre több ilyen ember van. Ha jól tévedek a legsúlyosabb a helyzet Japánban. A konkrét okokat még vizsgálják.
2015. febr. 28. 15:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"ijesztő mértékben", "súlyos helyzet"

Mi van? Mindenki úgy él, ahogy akar. És azzal, akivel akar. Úgy beszélsz, mintha minimum tömeggyilkosok lennének.

2015. febr. 28. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
majd 14 év múlva megválaszolom eme kérdésedet, de a múltamat ismerve és a jelenemet a válasz rá -> Igen.
2015. febr. 28. 19:14
 19/20 anonim ***** válasza:
ismerek 30-32-40-55 éves szüz csávokat
2015. febr. 28. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát nem kell messzire mennem, mert itt vagyok én magam is. Bár addig még van valamennyi időm, viszont valami nagyon nagy csoda kellene ahhoz, hogy ez ne így legyen addigra.

Egyébként a nők is odamehetnének nyugodtan a férfiakhoz, nincsen az megírva, hogy nekünk kell kezdeményeznünk.

2015. febr. 28. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!