Keresztény vagyok, de már nem vagyok szűz. Mit tegyek? (16f)
Felejtsd el ezt az 1500 évvel ezelőtt írt marhaságot. A Bibliát nem szó szerint kell venni. Az idők változnak, most már ez egész dolog másképp működik. Attól még lehetsz istenfélő keresztény, jó ember, hogy lefekszel valakivel házasság előtt és boldog vagy.
Egy barátnőm lelkész szeretett volna lenni sokáig, nála hívőbb embert nem ismerek. Mégis, amikor elmondtam neki, hogy lefeküdtem a barátommal, örült az örömömnek és ő mondta ezt nekem, hogy a hit nem ezen múlik. Ne aggódj emiatt.
"Autisták" xD Bocs, de efelett nem bírok elsiklani.:D Remélem, ateistákra gondoltál.:D
Egyébként nem vagyok hívő, de legjobb tudomásom szerint az őszintén megbánt bűnökért nem jár büntetés a túlvilágon, Isten megbocsátja őket, legyenek akármilyen súlyosak. Ha nem így lenne, üresen tátongana a Mennyország, hiszen a keresztények is éppen olyan emberek, mint bárki más, garantált, hogy lesz egy-két botlásuk életükben.
na figyelj!
kezdjük ott, hogy mi a célja a házasságig nemszexelősdinek! Leginkább az önmegtartóztatás, vagyis, hogy el tudj szakadni az evilági élvezetektől.. (mondjuk a csokievés nincs megtiltva:D)... sokan nem értik ezt, és pl mondogatják, hogy "szűz vagyok, de oltári jól szopok" és hithűnek tartják magukat... na, ők pont a lényegét nem fogták meg:D
nem a szüzességről szól, hanem az önmegtartóztatásról! és azért azt se bánd, hogy amíg "autista" (XD ateistára gondoltál) voltál akkor nem keresztényként éltél.. ez teljesen logikus, nincs ezzel semmi baj! sok olyan pap van aki korábban minden tekintetben világi életet élt, és mégis jó papok!
szóval amit tehetsz: onnantól élsz keresztény életet, hogy keresztény vagy! a következő kapcsolataidnál még megcsinálhatod, hogy házasságig semmi... nem lesz sétagalopp, de nem véletlenül házasodnak a keresztények fél év együttjárás után... ez sem épp a legjobb megoldás..
tehát teljesen jó vagy így! próbáld a szellemiségét átvenni, ne pedig a dogmákat követni! a pápa is megmondta, hogy egy szeretetteljes ateista is bejuthat a keresztények mennyébe..
az itteni válaszolókra amúgy ne nagyon hallgass ezügyben, fogalmuk sincs a vallások értelméről, ők csak zsidózni meg bu.z.izni tudnak, ne törődj velük
amúgy én nem vallom magam vallásosnak, de hiszek... valamilyen formában...:D
Majom vagy, nem keresztény.
Én 16 vig voltam keresztény. Ha akarod, írj.
Aztán rájöttem mekkora hazugságokat is írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!