Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Véleményetek szerint, hány...

Véleményetek szerint, hány évesen ideális elveszíteni a lánynak a szüzességét?

Figyelt kérdés
2000-be születtem,még nem vagyok 15,majd novemberben.16-7-8 éves kor lenne jó,de lehet,előbb el akarom majd.valaki?

#szuzesseg.elvesztes.kor.
2015. febr. 25. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia, én 15 voltam mikor elvesztettem és nem bántam meg mert sok évig voltam együtt azzal a pasival pedig 6 évvel idősebb volt ,ha nem egy nyomival veszted el,hanem olyannal aki normális nem csak megdug és ennyi akkor teljesen mindegy hány éves vagy ha nem minden másnap új pasival csinálod nem gond,ha 14 vagy 15 évesen veszted el.Ha kívánod a pasit és szeretnéd akkor hajrá!!
2015. febr. 25. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:
ha én lennék az apád, azt tanácsolnám, hogy szexeljél nyugodtan. De ha lehet, akkor komoly kapcsolatban, egy olyan sráccal, aki tisztel és szeret téged. Még el is mennék otthonról, hogy hangosabban tudj nyögni.
2015. febr. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!