Ez jelenthet gondot?
Elég kicsi a valószínűsége hogy jó lesz az elején....
a hormonok és a tapasztalatlansága miatt türelmetlen lesz mert neki tök mind1 hogyan csinálja jó lesz és nem tud rád figyelni sem a reakcióidra. Ez a fiúk 99%-nál így van.
Próbáld meg finoman írányítgatni mindig amíg nem kezdtek el szexelni és akkor talán majd szex közben is fog rád tudni figyelni.....ez nem tapasztalat csak a saját logikám szerint gondolom hogy működhet.
Ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, elsőre neked még nem lesz orgazmus - de az is lehet, hogy neki is valahol kívül lesz.
Tanulgassátok egymás működését, ismerjétek meg egymást, és akkor előbb-utóbb össze fogtok hangolódni.
13 cm pont az átlag, ebből nem lesz semmi gond.
"a hormonok és a tapasztalatlansága miatt türelmetlen lesz mert neki tök mind1 hogyan csinálja jó lesz és nem tud rád figyelni sem a reakcióidra. Ez a fiúk 99%-nál így van. "
A tapasztalatlanság nem hátrány, amellett is oda lehet figyelni egy nőre. A hormonok tombolnak, de attól még a legtöbb férfi tud türelmes lenni. Tapasztalatból írom.
Biztos van olyan, aki kevésbé jó a témában, de szerintem ez a 99%-os arány nagyon sok. Inkább ilyen 80 körül lehet.
Biztos, hogy nem leszel túl tág neki. Ilyesmi miatt nem kell aggódnod.
A kezdetleges bénázások pedig mindenkivel így történnek eleinte, ha jó érzelmi kapcsolat van köztetek, semmi nem lesz ciki.
A barátod is biztos, nagyon izgul az elsőtől, talán jobban, mint Te. Fontos, hogy mindent beszéljetek meg, és persze használjatok óvszert!
Nem tudom. Nekem kisebb gyengébb, edzetlenebb a kezem, de én is három ujjamhoz közelinek állapítom meg a vastagságát, bár lányoknak van hogy még kisebb a kezük. Te számíthatsz viszonylag bejáratottnak is, úgyhogy lehet hogy teljesen jó lesz.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!