Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Túl hamar megyek el. Mit...

Túl hamar megyek el. Mit lehet tenni ez ellen? /21/szúz/fiú/ Többi lent!

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok. Szűz. Van egy barátnőm aki felajánlotta, hogy valamikor valahol ő rendelkezésemre áll. Nem tudja, hogy szűz vagyok. Nem nézné ki belőlem senki sem.

De amiért hezitálok rajta, hogy bevállaljam-e azaz hogy maszturbálás közben hamar elmegyek, kb 1-2-3 perc. Ezt egy nőben szeritnem még annyi ideig sem bírnám, főleg az említett csajnál. Mit tegyek hogy ezt az időt a normális 20-25 percre hosszabítsam meg, hogy amikor vele elszek ne legyek egyperces gyerek? Ja és a maszti idő és a valódi nami aktus ideje között van különbség vagy kb ugyanaddig bírjuk?!

2010. febr. 11. 23:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

NE pánikolj! :)

Ha maszturbálsz akkor ne folyamatosan verd hogy mielőbb elmenj, hanem állj meg lassíts próbáld húzni és próbáld tudatosan visszatartani. Tréningezd magad. ;)

Nekem is voltak hasonló félelmeim, de semmi okod rá. Bírni fogod. Az órát meg ne nézd közben.

Ha a lánnyal netán már túl jó akkor vedd ki állj meg nyald, ujjazd fokozd az izgalmát amíg te lehiggadsz, és fontos, ne dugattyú módjára veszettül gépeld a csajt. Lassan, azt is élvezni fogja, közben használhatod a kezedet, izgasd a csiklóját...

Yaffé: A Nemi öröm

Ajánlom figyelmedbe

Tanulságos olvasmány!

Sok sikert!

2010. febr. 11. 23:55
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem baj, ha hamar mész le, csak utána is bírjad még 20 percig. :)
2010. febr. 12. 00:00
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
ne addig verd, amig elmész, hanem akkor menj el, amikor már fogy a rászánható idő. :)
2010. febr. 12. 00:17
 4/17 anonim ***** válasza:
Az természetes, h. masztinál hamar elmész.A párom is képes pár perc eltelte után elmenni, ha veri,viszot a túl sok masztitól az orál nem oylan jó neki és azt akár fél óráig is el tudjuk húzni, vagy tovább,ha már unjuk,akkor besegít és percek alatt elélvez.A szexnél természetes lesz h.még az elején gyórsan elmész,de majd idővel megtanulod,amúgy ha nem csinálod gyórsan és néha megálltok, pl.pózváltás,akkor húzható a dolgo, vagy ha már nagyon fel vagy izgulva akkor hagyd abba és a lányt kényeztesd,ha ő sokára megy el,akkor próbálj pár percre másra gondolni és ha már neki jó volt,akkor jöhetsz te is.
2010. febr. 12. 07:04
 5/17 General ***** válasza:
100%

Először is próbáld meg a másik kezeddel. Teljesen más lesz. Sokkal tovább fogod bírni.

A szexnél pedig először is melegítsd be rendesen a lányt. Elmondom, hogy kell.

Egymás mellett vagytok, csókolóztok, simogatjátok egymást. Ez mondjuk az alaphelyzet. Kezd el simogatni a combját, a hasát, menj kicsit a bugyi alá,de csak egy kicsit ne a puncijáig. Aztán lassan levetkőztetitek egymás, bugyin keresztül simogathatod, izgathatod kicsit a csiklójánál is. Csókolgatsd a testét, a nyakát, a füle tövénél és mögött(barátnőm él-hal érte:)), aztán ha lassan lekerül a bugyija, akkor finoman elkezdheted izgatni kézzel a csiklóját. Én itt még nem javaslom, hogy bedugd az ujjad. Aztán lassan a csólolgatásból "letévedhetsz" a puncijához. Ott pedig nyalogatsd körülötte először szép lassan rátérve a csiklójára. Egy pár perc nyalás után, mikor már izgalmi állapotban van lassan dugd be az ujjad (érdemes benyálazni, hogy jobban csússzon). Aztán úgy, hogy egyszerre nyalod és ujjazod el lehet juttatni egy olyan szintig, ahol már miután berakod a farkad viszonylag gyorsan elélvez. Persze ha te érzed, hogy közeledsz ahhoz, hogy te elmenj lassíts le, vagy akár vedd ki és kényeztesd még egy kicsit a nyelveddel. Ezt minél többször csinálod, annál tovább fogod bírni.

Van úgy, hogy a lányok nem tudnak elmenni szex közben, így ha nem sikerül kielégíteni szex közben, akkor is megteheted még a kezeddel vagy a nyelveddel (ezt sok srác nem csinálja meg, amitől a te teljesítményed is felértékelődik).

Kicsit hosszú lett, de kb ha ezeket betartod, akkor neki is jó lesz, neked meg pláne.:)

A nyalásról még annyit, hogy ne a nyelved hegyével csináld, hanem a felső felszínével. Ha tudod ritmusosan. Néha körbe, fel-le, erősebben, gyengédebben, gyorsan, lassan. A lényeg, hogy ne legyen monoton.

Remélem teljes képet kaptál. Sok sikert!;)

2010. febr. 12. 10:52
 6/17 General ***** válasza:
Ja és 23/F voltam előzőként.
2010. febr. 12. 10:53
 7/17 anonim válasza:
és mielőtt szexelnétek egy pár órával előtt verd ki
2010. febr. 12. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:

egyébként meg fix hogy úgy vered mint az ökör, ahogy én is tettem. Én is sokat gondolkodtam hogy miért bírom én csak 3 percig haverom meg 20-ig, mire rájöttem hogy talán nem úgy kéne azt a 3 percet eltölteni hogy teljes izomból csinálom, hanem nyugisan, lassan kell élvezni, meg meg is lehet állni közben...

Ha így csinálod simán bírod 10-20percig is...

2010. febr. 12. 19:26
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Mindenki sokat segített főleg 23/F. Megfogadoma tanácsaidat, az biztos :)

Köszi. Várom a további válaszokat!

2010. febr. 13. 01:02
 10/17 anonim válasza:
elsönek orál,azzal elmész aztán gumi és uccu neki,sokáig fog menni;)
2010. febr. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!