Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem egy sráccalneki...

Lefeküdtem egy sráccalneki adtam a szüzességemet amit eddig nem is bántam meg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval lefeküdtem vele úgy hogy nem is jártunk majd utána ismét felkeresett hogy komoly dolgot akar .Majd párszor még lefeküdtünk de eközben én folyton hisztiztem mert nem éreztem azt h jobban megakarna ismerni.Majd írtam neki h ne haragudjon h ilyen rossz természetem van de erre már nem válaszolt.Rá 2 hétre felmentünk bulizni a barátnőmmel és egy lánnyal jött ki akivel semmi nem volt még ott voltunk se csók semmi..de mégis azt gondolom h megfektette.Hiányzik maga az ember is eddig nem éreztem azt h kihasznált volna de miután 7végén találkoztunk és olyan érdektelen hellót tudott odalökni és a csajjal volt így már elég szarul érzem magam.hogy őt nem is érdekli h neki adtam a szüzességemet és már nem is akar velem lenni.26 évesen hogy lehet itt tartani?

Úgy megyünk el egymás mellett mint két idegen .Segítsetek mit tegyek?hogyan felejtesem el minél hamarabb?

2015. febr. 16. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy csak dugni akart egyet.
2015. febr. 16. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát akkor te sem szerelemből vesztetted el...vagy mégis? Azért olyannal csinálni akivel még nem is jársz....bár saját dolgod. Csak nem értem mi a meglepő? Dugni akart megvoltál neki és kész.
2015. febr. 16. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Szóval a lefeküdtél a sráccal csak úgy.

Utána felkeresed hogy dugjatok megint és elkezdesz hisztizni hogy nem akar téged megismerni.

Most meg fáj hogy nekiadtad a szüzességed.

Erre mit lehet reagálni?

2015. febr. 16. 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Újabb "kétlábon járó zsebkendő" betegségben szenvedő valakit láthatunk.

Legközelebb majd előre gondolkozol.

2015. febr. 16. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Lépj tovább. Ezen már ne rágódj többet.
2015. febr. 16. 14:04
 6/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
0%
AZ volt a Baj hogy tul sokaig tartogattad a szuzesseget,es nincs tapasztalatod.A masik:Te voltal hisztis,es o" akart tobbet,de Te nem erezted ezt melyebben,akkor be csodalkozz,hogy keresett valaki mast.
2015. febr. 16. 14:17
 7/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Ja meg egy utolso gondolat:-most is hisztizel,csak meg nem vetted eszre.
2015. febr. 16. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy haverom a diszkó melletti telefonfülkében felhúzta egy lány szoknyáját, le a bugyiját, elővette a kemény lomposát, és lökött kettőt a csajon, aztán a belső combjára meg a bugyijára élvezett.

Ő is túltette magát rajta, te is túl fogod.

Másrészt hány évesen feküdtél le egy 26 éves sráccal?!

2015. febr. 16. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos lefeküdtél vele kapcsolat nélkül többször is. Ő komolyabbat akart, te meg behisztiztél. És ezek után keresett mást és vele is szexelt. (vagy nem, és csak te állítod de ez igazából mindegy is)

Közben rájöttél, hogy ezt az egészet úgy ahogyan van elrontottad.

És ő hogy tud itt tartani? Majdnem teljesen felnőtt férfi. Már megbocsáss de ahogy egy férfi egyre érettebb lesz úgy egyre könnyebben dönt a hiszti vs. nyugi mással kérdésben. 30 felett lehet már le sem fekszik veled, mert tudja, hogy kicsi vagy még ahhoz, hogy értsd mi merre hány méter. Vagy le is fekszik veled és egy mozdulattal rak át a "gázos csaj" dobozba a hisztidre.

Ezt az egészet kompletten magadnak köszönheted!

Hogyan felejtsd el? Tegyél le róla, ez a hajó elment. Úgy. Kevesebb hiszti több gondolkodás.

És miből gondolod, hogy a szüzességed aranyból van? A szüzesség egy állapot. Megszűnt állapot. Ha tényleg azt gondolod, hogy olyan érték, akkor miért kótyavetyélted el? Ha meg könnyen döntöttél felette, akkor meg most miért várod el, hogy ő nagyobb feneket kerítsen neki mint te kerítettél? Nagyon jól tudja, hogy mi volt ez az egész, te nem láttad át ráadásul előre.

Plusz ki is kosaraztad utána. Ne neked álljon már feljebb :)

2015. febr. 16. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:

1 biztos. Ha találkoztok, ne látszódjon rajtad semmilyen csalódottság vagy bánat.

Ne foglalkozz vele, inkább foglald el magad a munkával, tanulással, másokkal és ne töprengj a történteken.

2015. febr. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!