Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolnátok ha a nektek...

Mit gondolnátok ha a nektek tetsző lányról megtudnátok, hogy egy fesztiválon vesztette el a szüzességét egy random külföldi sráccal?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 23:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fordítok: megtetted, de most hogy tudod, hogy gáz, így már "csak majdnem"
2015. febr. 14. 23:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát semmiképp sem nőne a szememben, de azért még nem írnám le emiatt teljesen.
2015. febr. 14. 23:22
 13/17 A kérdező kommentje:
#11 nem tettem meg.
2015. febr. 14. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:
De nem ám-
2015. febr. 14. 23:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségemről derült ki 15 év házasság után. Annyi különbséggel, hogy Discoban volt, és magyar sráccal....
2015. febr. 14. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmit, miért kéne lesújtania?
2015. febr. 15. 00:05
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Én egy éjszakásban vesztettem el,egy olyan sráccal akit ismertem előtte(tehát nem egy vadidegennel). Részegen. És egyáltalán nem bántam meg.Így alakult. Késznek éreztem magam (17 évesen),nem akartam tovább várni.Nem fekszem össze mindenkivel azóta sem,de ha azt csinálnám,akkor is az én dolgom lenne. Aki aszerint ítél meg embereket,hogy hogyan vesztették el a szüzességüket,az nem normális. Szerintem mindenkinek szíve joga azzal lefeküdni akivel akar,akkor amikor akar.
2015. febr. 16. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!