Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez mit jelenthet? (többi lent)

Ez mit jelenthet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Már több álmomban is fiúként szerepeltem. Tény,hogy az életem fiúként kényelmesebb lenne,de önszántamból sosem lennék fiú. A való életben leszbikus lány vagyok,és szeretek ilyen lenni. Azonban cseppet sem értem,hogy egy-egy álmomban miért vagyok fiú,vagy előjel és feltűnés nélkül fiúként folytatom az álmot. Szerintetek ez mit jelenthet?

2015. febr. 12. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám hogy a lelked mélyén te fiúnak születtél. ezért is vonzódsz a lányokhoz.

Én nem álmodom ilyenekről. De amúgy sokat fantáziálok olyanokról, hogy nő vagyok, és jól megdug egy férfi. Ha választhatnék, azt mondanám, hogy legyek inkább nő. Amúgy szeretem a nőket. Én igazából egy biszex nő szeretnék lenni. Bárcsak ilyen könnyen menne.

2015. febr. 12. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Idősebb leszbikus nő vagyok, és én is csomószor álmodom erről életem folyamán. Én is biztos vagyok benne, hogy könnyebb lenne az életem férfiként, és nyilván egymilliószor könnyebb lenne csajozni.

Alaposan utánanéztem a nemváltási lehetőségeknek, a férfias külsőt tökéletesen 100%-ban megoldja a hormonkezelés, de sajnos rendes péniszt nem tudnak konstruálni: vagy igazi lesz, de csak nagyon kicsi (a csikló előrehozásával), vagy rendes méretű, de csak dísznek, és érzéketlen (bőrből barkácsolt henger, benne protézissel).

Ha tudnának rendes péniszt csinálni, talán megléptem volna a nemváltoztatást. Majd pár évtized múlva biztosan lehetséges lesz.

Én legjobban talán azt szeretném, ha ide-oda lehetne változtatni a nememet, mint például Iain M. Banks sci-fi könyveiben.

2015. febr. 13. 18:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!