Ez mit jelenthet? (többi lent)
Én azt mondanám hogy a lelked mélyén te fiúnak születtél. ezért is vonzódsz a lányokhoz.
Én nem álmodom ilyenekről. De amúgy sokat fantáziálok olyanokról, hogy nő vagyok, és jól megdug egy férfi. Ha választhatnék, azt mondanám, hogy legyek inkább nő. Amúgy szeretem a nőket. Én igazából egy biszex nő szeretnék lenni. Bárcsak ilyen könnyen menne.
Idősebb leszbikus nő vagyok, és én is csomószor álmodom erről életem folyamán. Én is biztos vagyok benne, hogy könnyebb lenne az életem férfiként, és nyilván egymilliószor könnyebb lenne csajozni.
Alaposan utánanéztem a nemváltási lehetőségeknek, a férfias külsőt tökéletesen 100%-ban megoldja a hormonkezelés, de sajnos rendes péniszt nem tudnak konstruálni: vagy igazi lesz, de csak nagyon kicsi (a csikló előrehozásával), vagy rendes méretű, de csak dísznek, és érzéketlen (bőrből barkácsolt henger, benne protézissel).
Ha tudnának rendes péniszt csinálni, talán megléptem volna a nemváltoztatást. Majd pár évtized múlva biztosan lehetséges lesz.
Én legjobban talán azt szeretném, ha ide-oda lehetne változtatni a nememet, mint például Iain M. Banks sci-fi könyveiben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!