Lányok, ki közületek nagy szűzoltó?
Figyelt kérdés
Mennyi srácnak vettétek már el a szüzességét, úgy, hogy ti már nem voltatok szüzek? Írjátok le, hogyan történt, milyen volt, hány évesek voltatok (+ az "áldozat") és mennyi skalpotok volt már elötte!2010. febr. 11. 10:54
11/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy vannak olyan lányok, akik erre specializálódnak. Pedig jó lenne, mert én 26 éves szűz fiú vagyok, és már szeretném elveszteni.
12/13 anonim válasza:
csak egynek, akkor valahogy izgatott is a tény hogy én veszem el a szüzességét, mert nagyon helyes fiú volt csak elég félénk. de több ilyennel nem akadtam össze, meg igazából nem is számít. amúgy 22 évesek voltunk mindketten.
13/13 anonim válasza:
Én 2 főnek . azóta mindig olyanok voltak akik már nem voltak szüzek,de talán jobb is.mert az első nagyon gáz volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!