Attol hogy ujjazok vagy dolgokat dugok fel ami jol esik kipukkadhat a szuzhartyam?
nem jo nekem az ha atszakad csak kerdeztem velemenyt szerettem volna
:D
Csak a sportlovaglást ne mondtátok volna...mert én lovagolok és én még szűz vagyok X)
De a kérdésre térve attól függ mekkora dolgokat dugtál vel oda ha vastagokat és nagyokat előfordulhat hogy már átszakadt a szűzhártyád de attól még szűz maradsz és nem kipukkad :P
Ha már 3-4 ujjad belefér akkor előfordulhat hogy már átszakadt.
ujjal nem is biztos h elersz odaig.
es en mar nem vagyok szuz de 3-4 ujj nem fer be ugyh erre xtem nem leeht alapozni.
ha beszakad, vszinuleg verzik 1 kicist es faj, de hamar elmulik. de ez se biztos. lehet h mar eleve akkora rajta a lyuk h atfer rajta ez-az. vagy rugalmasabb.
de ha be is szakad. attol meg lehetsz szuz.
"ujjal nem is biztos, hogy elérsz odáig"
Ezt hogy érted???
A szűzhártya a hüvelybemenet mögött húzódó, többnyire vékony nyálkahártyaredő, mely nem zárja el teljesen a hüvelyt, kisebb-nagyobb rést hagy rajta (a menstruációs váladék távozására). Ha ez a nyílás elég tág, nem szükségszerű, hogy az első közösülés vagy petting kapcsán átszakítsák. A szüzesség meglétének vagy elvételének nincs külső jele, csak nőgyógyász orvos tudja megmondani, hogy az illető szűz, vagy sem. A szüzesség elvesztése éppúgy megtörténhet ujjal, esetleg tamponnal, mint a hímvessző által. Nem szükségszerűen jár fájdalommal: attól függ, hogy a fiú mennyire vad, mennyire van tekintettel a beavatkozás testi és lelki következményeire. A szűzhártya átszakítása általában az első szabályos közösülés kapcsán rendszerint némi vérzéssel és kis fájdalommal jár. Visszahúzódó maradványa további érintésre is érzékeny lehet még néhány napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!