Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csalódtam a szűz lányokban....

Csalódtam a szűz lányokban. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Megismertem egy csajt, igen közel kerültünk egymáshoz. Amikor megtudtam, hogy szűz, nagyon örültem, hogy én lehetek majd neki az első. Mivel nekem nagyon tetszik, gondoltam majd én tanítgathatom, nem hasonlítgat a volt pasijaihoz, és majd biztosan mélyebb érzelmei lesznek irántam azzal, hogy elveszem neki, óvatos vagyok vele és örömet okozok neki, először életében.

Erre mi van? Lefeküdtem vele, azon kívül hogy szűk volt és fájt neki, nem viselkedett úgy, mint egy szűz lány. :( Irányított, ő beszélt hozzám, és miután megtörtént, kicsit sem alakult ki kötődés, lényegében egy egyéjszakás kalandként fogta fel. Azóta is beszélgetünk, de nem látom, hogy többet érezne irántam, szerintem sz#rik rá, hogy szűz volt. :(

Szerintetek? Csak én csinálok nagy ügyet belőle?

2015. febr. 8. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kihasznált egy lány. Van ilyen.
2015. febr. 8. 17:47
 12/20 A kérdező kommentje:

:(

Ettől függetlenül ugyanúgy beszélget még velem, most például elhívott jövőhét hétvégén bulizni. Azt mondta, kedvel,.

2015. febr. 8. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Ó, tudod, hány olyan kérdést olvastam már, hogy ciki-e ennyi annyi idősen még szűznek lenni, meg el akarják veszíteni, és ezt lányoktól...? Az én korosztályomban is voltak, akik gyorsan túl akartak lenni rajta. Gondolom, belefutottál egy ilyenbe, de nem mindenki ilyen.
2015. febr. 8. 17:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Ja, tudom, én is sok ilyen kérdést olvasok. Bár inkább fiúknál jellemző ez, de lány által írtakba is bele lehet botlani.

Viszont nem tudom, ő nem tűnt olyannak, túl laza ahhoz, hogy a szüzességét tehernek tartsa. Legalább is nem nézném ezt ki belőle. Főleg, hogy mondta is, hogy sokan le akartak már feküdni vele, csak ő nem akart, mert soha nem érezte késznek magát rá.

2015. febr. 8. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek. Nem minden lány érzi ezt már értéknek 20 felé, én is így voltam. Teher se volt, de kincs se, amit ki kéne érdemelnie bármelyik fiúnak is. Tehát egyszer én is abba a helyzetbe kerültem, hogy összekeveredtem egy random vonzó fiúval, aztán csakúgy megtörtént. De ellenben ezzel a leírt lelketlen csajjal, én bele tudtam volna szeretni, és vele maradni, csak ő továbbállt.

Szerintem aranyos, hogy te nem szarsz a partneredre. De ez a lány nem neked való, ez nyilvánvaló, túl gyerekes még, ezentúl szerintem bárkivel összefeküdne.

2015. febr. 8. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:
bennem még egy szüz fiu sem csalodott:)
2015. febr. 8. 18:50
 17/20 paradicsom31 ***** válasza:
Ez egy olyan lányka lehet, aki azért akarta elveszteni a szüzességét, hogy majd egy bulin összemelegedik egy pasival, félremehessen vele d*gni egy nagyot.. Aztán ezzel melózom, amikor a barátnői megkerdezik, hogy hova tűnt el az este... Lépj tovább, keress egy rendes csajt, ne egy "betépett" buli királynőt.
2015. febr. 9. 15:42
 18/20 paradicsom31 ***** válasza:
*menőzzön
2015. febr. 9. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:

"ki nem örülne?"

Aki már volt több szűz csajjal. Az már tudja hogy az csak mese, hogy ők milyen jók! Totál szarok!

2015. febr. 9. 21:00
 20/20 anonim válasza:
Remélem nem vette el a kedved a szűz lányoktól, mert egyeseknek még igenis fontos az első. Rossz lányt találtál meg. Szerintem túl hamar feküdtetek le, és még valószínűleg nem sikerült kiismerni a lányt. 18/L
2015. júl. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!