A fiú első együttlétkor mindeképp észreveszi, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Ha eléggé felizgultam három ujj is simán felmegy, nem fáj. Nem vagyok annyira szűk odalent, tampont is használok régóta2010. febr. 10. 18:12
1/7 anonim válasza:
Miért nem mondod el neki, hogy szüz vagy?:O-.-
2/7 anonim válasza:
Általában észreveszik.De ez szerintem nem akkora baj, sőt!Sokan örülnek neki, hogy ők az elsők egy lány életében:)
3/7 anonim válasza:
Nem ,ha már nincs meg a szűzhártyád és úgy mozogsz eszébe nem fog jutni, hogy te szűz vagy.
4/7 anonim válasza:
Nálam nem vette észre az első komolyabb barátom...már szakítottunk de ő 2 év együttlét után is azt hitte h nem voltam szűz mikor vele voltam először...nálam nem jelentkezett vérzés...tehát nem vette észre.
5/7 Futurare válasza:
Három ujj után egy két ujj széles pöc.s mégis milyen fájdalmat vagy vérzést okoz? És csak a hozzállásból fogja tudni kideríteni.
M.H.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogja észrevenni. De én a helyedben szólnék neki, hogy figyeljen oda jobban, különben elég kellemetlen élmény is lehet. Tampon ide vagy oda...
7/7 anonim válasza:
Hogy lehet így egy szexuális illetve érzelmi kapcsolatot elkezdeni,hogy rögtön hazudsz neki? De amúgy hiába nincs meg a szűzhártyád, a viselkedésedből le fogja vágni...Én bele se mennék egy ilyen kapcsolatba. Amúgy miért nem szabad elmondani neki,hogy szűz vagy? Félsz hogy béna leszel? Attól még nem leszel jobb, hogy azt mondod neki, hogy már nem vagy az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!