Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom szűz, és a lámpalázt...

A barátom szűz, és a lámpaláztól nem áll fel neki. Hogyan tudnék ezen segíteni? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Eddig 3 alkalommal próbálkoztunk, az elején mindig volt merevedése, ami pár perc múlva, amint tovább haladtunk, elmúlt, és onnantól kezdve hiába dédelgetem, és mondom neki, hogy semmi baj, nem rohanunk sehová, meg hogy ez nem az ő defektje, teljesen természetes, nem használ, mert begörcsöl szegény.

Én vagyok az első barátnője (19 évesek vagyunk mindketten), és nagyon furcsa, mert amikor csak csókolgatom, vagy simogatom, akár teljesen ruhában is, sokszor feláll neki, szóval ebből gondolom, hogy talán nem engem talál rondának...Az viszont kifejezetten az én hibám, hogy az első ilyen balul elsült alkalmat nagyon magamra vettem, és elkeseredtem. Szóval szegény gondolom izgul is nagyon, másrészt tart tőle, hogy mivel volt már rá példa, nem fog felállni neki, attól is, hogy ebből sértődés lesz, etc. Úgyhogy belekerültünk egy ilyen körforgásba, hogy nagyon fél, hogy nem fog felállni, ezért persze nem is áll, és így tovább.

Nagyon szeretném ezt a félelmet feloldani benne, meg azt is, hogy jó legyen neki az első alkalom. Mit tehetnék ezért?

2015. febr. 7. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Kapcsold le a lámpát.
2015. febr. 7. 11:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kössétek be a szemét és feküdjön az ágyon, mondd neki, hogy lazítson és élvezze, te pedig azt csinálsz, amit szeretnél, jónak látsz (kézimunka, orál, lovaglás ...) a lényeg, hogy te irányíts eleinte. Aztán már ha belejöttetek, akkor úgysem fog bírni magával, de akkor már mindegy is lesz.
2015. febr. 7. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Végre egy igazi nő aki NEM r_banc !!!
2015. febr. 7. 12:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek maradjak én a kezdeményező fél (persze normálisan, nem nyaggatom, vagy rohanom le semmivel), vagy bízzam rá teljesen? Ez is megfordult már a fejemben, de beszélgettünk róla erről, és azt mondta, hogy ha az ő "feladata" lenne ez, akármennyire is akarna lépni, azt sem tudná hogyan/félne, hogy rosszul csinálja, szóval nem járnánk jól...
2015. febr. 7. 12:05
 5/12 A kérdező kommentje:
12:02 - Köszönöm! : D
2015. febr. 7. 12:11
 6/12 anonim ***** válasza:
az elején úgy, ahogy leírták csinálj te mindent! idővel, meg majd ő fogja :)
2015. febr. 7. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak izgul, hanem megfelelési kényszere is van, ami sajnos minden kudarcnál nagyobb lesz szerintem:/

Te rendes lánynak tűnsz, legyél vele továbbra is türelmes. Beszéljetek róla vagy valami. Igyatok meg előtte 2 pohár bort (nyilván nem úgy, hogy lehúzzátok, hanem kicsit romantikusan:D), szerintem a hatása kissé ellazítja őt is.

20/F

2015. febr. 7. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Semmit, ne próbálkozzatok, előbb utóbb feloldódik. Nekem is volt ilyen, hogy egy hónap kellet ahhoz hogy az első megtörténjen , majd olyan 2-3 hogy ezt már rendesen lehessen gyakorolni.

Semmi képp ne erőltesd, majd ha beléd szeret rendesen, akkor nem fog izgulni :) Bújatok össze gyakran, és inkább csak néha simogassátok egymást, ez egy hasznos dolog tud lenni akár.

18/f

2015. febr. 7. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Most ez neki egy feladat.

Ez olyan mikor túlizgulsz egy dolgozatot, akkor pont az izgalom miatt nem jön elő belőled az a tananyag amit tudsz. A vizsga után pedig minden az eszedbe jut.

Nála is így van, bizonyítani akar.

Ne tervezgessétek a szexet, inkább majd ha nagyon felizgul és rád akar mászni, akkor talán "feltalálja magát".

Azt meg szerintem ne mond, hogy semmi baj, nem sietünk sehová, mert az olyan lehangoló.

2015. febr. 7. 13:21
 10/12 anonim válasza:
Szopjad le elsőre. Ott nem kell csinálnia semmit, nem izgul majd annyira.
2015. febr. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!