Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy kérdés, hogy szerintetek...

Egy kérdés, hogy szerintetek hány éves kor az ideális a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés
válasz
2015. febr. 4. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16 - 18 az átlag de lehet 16-32
2015. febr. 4. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
16-17-18 szerintem.
2015. febr. 4. 18:46
 3/11 A kérdező kommentje:
a barátnőm 14 és szeretne a fiújával lefeküdni szerinte már az 5 hónap járás elég ehez mit csináljak biztassam,vagy beszéljem le?
2015. febr. 4. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazából, attól hogy te (és én szintúgy) nem támogatod, ez az ő döntése és rá tartozik (meg a pasijára).
2015. febr. 4. 18:49
 5/11 A kérdező kommentje:
És ha az én véleményemet kérdezi?(mert az én véleményemet kérdezte)
2015. febr. 4. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondd azt, ami a véleményed :)
2015. febr. 4. 18:51
 7/11 A kérdező kommentje:

én is 14 vagyok,de nem rég szakítottam a barátommal.....

miért van az,hogy mindig késztetést érzek arra,hogy önkielégítést végezzek magamon?

2015. febr. 4. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert tini vagy :D Csak csináld :)
2015. febr. 4. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám a barátnődnek, hogy a szex nemcsak a nemi vágyról szól. Van szép és jó oldal és van olyan amit sehol nem reklámoznak pedig figyelni és tekintetbe kéne venni.

Első egészségügyi vonatkozású:

Érdemes lesz szex után évente szűrésre járnia a nődokihoz, mert a szűzhártyával egy védvonala megszűnik és fogékonyabb lehet a fertőzésekre. Tehát jobban oda kell figyelnie magára nőgyógyászatilag! Ezt minden magára valamit is adó nő megteszi magáért!

Másik szellemi felkészültséget igényel:

Bár a csapból is az folyik, hogy a szex egy überjó dolog... de azért ne ijedjen meg ha hónapokig évekig nem az lesz az ágyba amivel etették. Saját példám: nekem kb 7 hónapomban telt, mire eljutottam oda, hogy elérjem az orgazmust. Az első szexemet el is fejtettem, annyira nem volt nagy szám. És egy ideig nem is éreztem nagyon az ágyban semmit amit kellett volna. legtöbb nőnek meg kell tanulnia ellazulni kikapcsolni és élvezni a szexet. Van akinek könnyen megy és van akinek évekbe tellik. Tehát erre jó ha lélekben számít.

A másik a védekezés témaköre.

Mielőtt belekezd a szexbe érdemes lenne átvenni a női nemi és férfi nemi működést. Mivel sokszor akadnak majd parás helyzet és annyi lesz a kérdés és gyomorgörcs és várják majd a haviját. Sok sok idegeskedést megspórol ha tudja mi hogy működik, mikor fogan egy gyerek, és milyen feltételei vannak, egyáltalán mikor múltat ki ilyesmit a tesz és mikor jönnek az első terhes tünetek. Tovább ha kiszakadna a gumi (ha azzal védekeznek), akkor mit kell csinálni. Ezeket a kérdéseket jó előre lepörgetni ne akkor legyen sírás amikor élesbe mennek a dolgok.

És a felelősség vállalás:

A szexel együtt olyan következmények is járhatnak, amik egy felnőttet is súlyosan érintenek. Gondolok itt a gyerekre. Ha ők tudják ezt a következményt kezelni és vállalni akkor nyugodtan szexeljenek. De ez mindig benne lesz a pakliban! Szóval itt nincs csalás, meg felelősség hárítás... és ha valami baj történik, akkor még a társadalom képmutatásával és megvetésével is szembe kell nézni... mert a felnőttek azt nagyon tudnak. Még egyet belerúgni a rémült tinédzserbe.

Ezért még azt tudom tanácsolni, hogy egy felnőtt korú ismerős is legyen ebbe a kapcsolatba beavatva, aki tud segíteni, hátha valami baj történik.

Én ezekt mind elmondanám neki és meghagynám ezt a nem könnyű döntést neki.

Mert egy nőnél a szex nem arról szól, hogy mikor kezdjem élvezni az életet, hanem egy súlyos és felelős döntés is. Mert ha bármi rosszul alakul akkor segítség helyett csak megvetést kap.

2015. febr. 4. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen az elővigyázatosság. Ha minden ilyen témával tisztában vannak, akkor sem érzem még egy 14 éves kislányt arra, hogy lélekben is akarja a dolgot.

Nekem is volt barátnőm 14 vagy 15 volt (nem emlékszem), mikor mondta, hogy kíváncsi, hogy milyen lehet a szeretkezés, ki szeretné próbálni majd. Csak ugye nem igazán volt szerelmes, így csak az ösztönei irányították. (Nem feküdt le senkivel, lett egy barátja később és vele.)

A szex az csodás dolog, én 16 elején voltam, de nem bírtam tovább várni. Már annyira bele voltam esve, hogy mikor a barátom átkarolt, görcsölt a hasam, hogy nem lehetek az övé, mert fiatalnak gondoltam magam. De aztán inkább nem kínoztam minket, és együtt voltunk.

És ha tényleg a szerelmével, több hónapos kapcsolat, érintések, petting után vannak, ha nem bírják ki, és tényleg tudják mi az a szerelem, és az érzéseik irányítják őket, nem csak a kívánat, akkor biztos kellemes lesz (+védekezés ismerete, sikeres végrehajtása).

De mivel már mást kérdezett meg arról, hogy mit csináljon, 100%, hogy még nem áll kész rá. Aki már igen, az kérdés nélkül, saját maga tudja mit akar és nem bizonytalan, mert ha ebbe valaki bizonytalan, akkor az már nem lesz az igazi alkalom, csak az ilyen túlesik rajta és majd később jobb lesz.

Én senkit sem kérdeztem, csak a barátom és én tudtuk, vagy 3 hónapon át, még a legjobb barátnőmnek sem mondtam.

Otthon pedig egy korban már egyértelmű volt, hogy szeretkezünk.

Én 16 voltam, a barátom 18, 3 éve együtt vagyunk, de ami biztos, egyáltalán nem hamarkodtuk el, az az este is csak spontán jött, nem terveztük, és ez így a tökéletes.

Szerintem várjon még addig, amíg biztos a dolgában és tényleg akarja, mikor tanács nélkül érzi, hogy nem akar tovább várni.

2015. febr. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!