Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy lány lefeküdjön két...

Egy lány lefeküdjön két hónapos ismeretség / járás után a sráccal ha komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
mennyi az ideális idő míg “tartogatja magát“ szerintetek?
2015. febr. 2. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ki mondta neked, hogy a kivárással bármit elérsz?

Ha nem jössz be neki az ágyban, akkor úgysem fog keresni utána. És ez még részedről is igaz lehet!

Meg valakit el lehet úgyis rakni a tarsolyba h fél évi vár rá. Ennek az egésznek semmi értelme!

2015. febr. 2. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, hány évesek vagytok, milyen az előéletetek. 16 évesen, kevés tapasztalattal még pl. fullos szex előtt akár több hónap petting is lehet. Ha pár évvel idősebb vagy, de nem túl tapasztalt, akkor is javaslom, hogy szépen kis adagokban "adagold" magad, ha esetleg közben rájössz, hogy testiségben nincs meg az összhang a sráccal, akkor utólag nem érzed úgy, hogy túl sokat adtál magadból.

Egyébként férfi szemmel nézve sem olyan rossz dolog az, ha apránként fedezzük fel egymás testét, akkor nincs rajtunk sem akkora teljesítménykényszer. Mire teljes akcióra kerül sor, addigra már nem durranunk el olyan gyorsan, vagy ha az új élménytől mégis, akkor pár perc alatt addigra már újra rutinból meg lesz az állóképesség.

2015. febr. 2. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jön majd magától. Eddigi kapcsolataim során volt, hogy 4 hónapot vártam vele, volt hogy csak 1 hónapot, jelenlegi párommal pedig 1 hét után lefeküdtem. Így jött össze, nagyon működik közöttünk a kémia :) Ja, és azóta is (7 hó) együtt vagyunk.

A kapcsolat hossza nem attól függ, hogy mikor fekszel le a másikkal, hanem, hogy mennyire passzoltok össze más téren is. Persze a szex is számít, de ha 1 évig húzod az időt, és rájöttök, hogy az ágyban nagyon nem illetek össze, akkor meg elpocsékoltál 1 évet.. szerintem.

2015. febr. 3. 06:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Kire várnak 2 hónapot ???

Én biztos nem.

25f

2015. febr. 3. 07:40
 15/16 anonim ***** válasza:

2 hónap az még sok is.

Általában nálam 2 hét szokott lenni a max. Találkozásoktól függően persze.

Hacsak nem szűz vagy akkro 2 hónap az nagyon sok.

2015. febr. 3. 08:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Az ismeretség hossza semmit nem árul el arról, hogy komolyat akar a fiu vagy csak egy dugást, ezt értsétek már meg! Azt nézd, hogy a fiú mit fektetett a dologba. Felvállalt-e a barátai, esetleg a családja előtt, csinált-e veled programokat, elhivott-e magával bulizni, ott büszke volt-e arra, hogy veled lehet, költött-e rád a zsebpénzéből, elvitt-e moziba, vett-e ajándékot, stb. Ha ezek megvannak, akár pár hét után sem gáz odaadni magad. Viszont ha csak FB chatből meg suli utáni kis együttlógásokból áll össze a "járás" akkor sanszos h fél év után sem gondolkodik komoly kapcsolatban a srác.
2015. febr. 3. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!