16 éves lány vagyok, a barátom 21, már egy éve együtt vagyunk és áthívott magához aludni, szerintetek meg fog történni?
25-nek igaza van!
Bújjatok össze, pettingeljetek sokat. Aztán már nem fogsz félni, hogy meg fog-e történni.
"szerintetek meg fog történni?"
Hát, jó, ha tudod, hogy a 21 éves egészséges fiatalemberek nem a szűzies erényeiről híresek. Nagyapáink úgy mondták, ebben a korban a legyet is röptében. Az apró krumplit is, csak el ne guruljon.
Szóval leginkább csak rajtad áll, hogy mi fog történni.
27-es vagyok és Kedves kérdező, a 30-as válaszodra reagálnék: ne haragudj ,de pontosan erre számítottam,bár tévednék.Többet kellene kommunikálnod a szüleiddel,valamelyikkel,akivel bizalmas viszonyban vagy.
Hidd el nem az a normális dolog,amire készülsz,hanem az ,hogy ez a szüleiddel megbeszélendő dolog.Az ,hogy őket sem érdekli,nem menti fel őket a felelősség alól.
már késő, tegnap este nála aludtam :)))) :DDDD :PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!