Egy fiu szerintetek hány évesen veszítse el a szüzességét?
Amikor készen áll rá, szerelmes abba kinek tervezi odaadni, 100%ban biztos legyen benne, nem fogja megbánni.
Ugyan akkor mint a lányoknak...
Ez nem nem függő.
Use ur brain...
De egy fiu mért bánná meg,ha megsunáz egy jó nőt?:D
Ők nem kislányok.
Én nem vagyok annak a híve, hogy a szex csak felnőttek kiváltsága. A tinédzser korban már pont el lehet kezdeni ezeket a dolgokat is.
Hogy agyilag nem fogják fel a felelősséget... ezt leginkább a szülők hibájának tudom tekinteni. Tőlem 14 évesen is szexelhet egy kamasz, ha okosan csinálja. Ahhoz meg az kell, hogy tisztába legyen mindennel. A védekezéssel, a saját testével... És persze annak felelősségével, hogy ennek távolabbi következményei is lehetnek. Mikor eljött az idő unokahúgomnak én elmondtam teljesen nyíltan a szexualitással kapcsolatos minden információmat és tapasztalatomat. Hogy mire számíthat az elsőnél, és utána. Hogy lélekben ez hogyan éltem meg. Orgazmus gondok és egyebek. Elmondtam a jó és rossz oldalát. És a döntést meghagytam neki. És úgy döntött napolja a szexet.
Sok tini azért ugrik agyatlanul bele a szexbe, mert minden információja erről, az amit a tv-ben lát. Esetlege még az okos barátok felvilágosítják. Nem kéne, hogy ez otthon tabu legyen, és az iskolákba is reformáció kéne már a felvilágosítást illetően.
28N
Kedves kérdező!Hadd meséljem el,amit apám történetét.ő mesélte nekem,mert megvan köztünk a bizalom,hogy elmesélje.
Na szóval.ő 16évesen vesztette el a szüzességét.nagyon ideges volt,és hát mint a szűz fiúk általában,ő is hamar elment.a csaj meg erre úgy kiröhögte,és elhajtotta (pedig tudta,hogy szűz volt!),hogy apám a mai napig bánja!
tessék!így lehet megbánni egy elhamarkodott döntést!
nem a kor ami lényeges (bár azért legyen 14fölött szerintem),hanem a megflelő személy,és az,hogy igenis tisztába legyen a srác is azzal,hogy mekkora a felelőssége!mert ugye senki nem akar legényapa lenni,ugye?vagy összeszedni valami nemi bajt.
Az a lényeg,hogy apád élvezte.
Ezért neki kellet volna kinevetni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!