Hogy vegyem rá a szexre? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok a barátommal, nekem Ő az első barátom.
Szeretnék vele végre lefeküdni, mert nagyon akarom, de Ő nem. Folyton leállít, közbejön valami, nem jó a helyszín, vagy az idő.
Gondoltam arra is, hogy esetleg nem kíván... De a pettinggel nincs gond és a kapcsolatunkkal sem, csak ezzel.
2015. jan. 20. 15:29
11/18 anonim válasza:
Csak simán fél tole. Adj neki most egy kis idot. Tudja, hogy már akarod. Felkesziti magát lelkileg, testileg és meg fog torténni, hidd el. Viszont, egy kis tipp, itasd le egy kicsit, de ne nagyon, csak, h legyen hangulatosabb. A so alkoholtol elofordulhat, h nem áll fel neki. Egy kis bort ajánlok.
13/18 A kérdező kommentje:
Ő most lesz 18, én nemrég lettem 17.
Nincs mitől félnie, nem én leszek Neki az első.
2015. jan. 20. 21:15
14/18 anonim válasza:
Akkor lehet hogy nagyon szeret, és szószerint fél hogy elk.rja a dolgot!
15/18 anonim válasza:
Az, hogy nem te leszel neki az elso, az nagyon nem biztos. Én se mondtam el az elso barátnomnek, h o volt az elso. A leírtak alapján szerintem nagyon is te leszel az elso.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem olyan típusú fiú, aki 18 évesen szűz lenne... :D
14 évesen veszítette el, elég sokat beszéltek arról, hogy egy 16 éves lánnyal lefeküdt.
2015. jan. 21. 16:29
18/18 anonim válasza:
visszairtal privire? irtam neked...
amugy hat, csak az lehet hogy tényleg attol fél, hogy elrontja. nagyon jót akar neked, és fél, hogy nem tudja megadni...ez nagyon rossz a lánynak a kapcsolatban...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!